April 2019
24
25
29
Učitaj još
24

DesignHUB Meetup #6

Pogledaj događaj
25

BlockSplitConference

Pogledaj događaj

Tinel #23 – Richard Moss

Pogledaj događaj
October 2020
15
22
Učitaj još
15

FuckUp Nights

Pogledaj događaj
22

Instagram Live

Pogledaj događaj
December 2020
10
Učitaj još
10

IGTV Tomislav Pancirov

Pogledaj događaj
February 2021
18
Učitaj još
Učitaj još

Informacije o događaju

Datum
Sat

9. Women in Tech meetup Split: Ivana Šerić

13.8.2019. u 19 h

PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32)

Datum
Sat
Lokacija
Kinoteka Zlatna Vrata — Dioklecijanova ulica, Split

Nitko nije pošteđen zajeba, stoga u duhu toga organiziramo događaj pod nazivom FuckUpNights, odnosno priče o neupjehu, gdje će nam tri poduzetnika pričati o svojim „zajebima“ i što se na kraju iz njih izrodilo.

Pred vas ćemo staviti tri panelista i natjerati ih da se „ogole“.

Oni su: Tomislav Zović, Đulijano Nola i Josip Bujas.

Datum
Sat

Na virtualni sastanak nam dolazi Andrea Tintor, mlada kolumnistica koja je u jeku pandemijske krize skupila hrabrost za pokretanje vlastite online platforme koja je fokusirana na marketing i pop kulturu.

Datum
Sat

Na još jednom Instagram Live događaju ugostit ćemo Tomislava Pancirova. Tomislav je digitalni nomad, lifestyle poduzetnik i konzultant za digitalne komunikacije, a o čemu točno ćemo pričati objavit ćemo uskoro. 🙂

Datum
Sat

Gošća nadolazećeg virtualnog WiT meetup-a je Martina Ptiček, koja ima više od 15 godina staža u IT industriji te je imala priliku raditi na nizu pozicija – od developerskih do project managementa. Trenutno je voditeljica Project Managementa i Data Scienca u SofaScore-u, dok je pri Fakultetu organizacije i informatike na doktorskom studiju gdje se bavi obradom prirodnog jezika i strojnim učenjem.

Kako se unatoč poražavajućim statistikama ipak odlučiti za karijeru u IT industriji i uspjeti u njoj te što gaming ima s tim, pričat ćemo na ovom meetupu.

Datum
Sat

Na Instagram Live-u Split Tech City-ja popričat ćemo s Anom Labaš, koja stoji iza Instagram profila Yellow o’clock.

Ana pomaže malim poduzetnicima, freelancerima i početnicima na tržištu rada unaprijediti komunikacijske vještine, efikasno upravljati vremenom i motivirati ih na ostvarenje željenih ciljeva.

Tema Live-a je Soft skills, s naglaskom na razvoj komunikacijskih vještina.

Datum
Sat

Morena Milevoj stručnjakinja je za marketinške komunikacije i brendiranje, osnivačica Brendaonice i vlasnica My Fashion bloga. 

S obzirom da je svoj hobi pretvorila u dodatan posao, s Moranom ćemo popričati o detaljima vezanim za samu profesionalizaciju hobija  (od same pravne strane otvaranja obrta pa do komunikacije i financija).

Datum
Sat

Vice Božić, direktor Goads agencije za digitalni marketing, održat će predavanje u sklopu STC talks serije predavanja, a koje je na rasporedu u ponedjeljak 01.03. s početkom u 18 sati.

Tema predavanja bit će vezana za izradu i vođenje profitabilne Google Ads kampanje u 2021. godini. Tijekom predavanja, kroz praktične primjere iz prakse, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i najboljim praksama u kreiranju i vođenju Google Ads kampanja s ciljem generiranja novih leadova i prodaje.

Datum
Sat

Zanima li vas kako ostvariti tranziciju iz studentskog u poslovni svijet, kako pristupiti traženju prvog posla i koje su to vještine potrebne za dobivanje posla ili pokretanje vlastitog? Kako uopće prepoznati vlastite interese?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja ponudit će vam gošća našeg nadolazećeg Instagram live-a – inspirativna Kaja Pavlinić, poduzetnica i inovatorica.

Datum
Sat

LinkedIn u Hrvatskoj postaje sve popularnija i raširenija društvena mreža. S obzirom na krizu uzrokovanu koronavirusom gdje su mnogi mladi izgubili poslove te posljedičnu digitalizaciju proizašlu socijalnom distancom, sada je pravo vrijeme za izgraditi svoj poslovni brend – bili student, freelancer ili zaposlena osoba.

LinkedIn je iz ‘online životopisa’ prerastao u mrežu za komuniciranje, networkanje i pronalazak posla gdje brojne firme imaju zaposlene svoje ‘headhuntere’ koji skautaju potencijalne zaposlenike. Stoga je osim dobro ispunjenog profila potrebno biti i aktivan na toj društvenoj mreži no s posebno biranim sadržajem.

Radionicu će voditi Maja Krištafor, novinarka i freelancerica koja malim biznisima pomažem osmisliti komunikaciju za društvene mreže te odnose s javnošću, a namijenjena svima koji žele unaprijediti svoj profil te se brendirati na toj poslovnoj mreži.

 

Datum
Sat

Progresivne web aplikacije su web aplikacije koje se poslužuju putem web preglednika, izgrađene korištenjem uobičajenih web tehnologija poput HTML-a, CSS-a i JavaScript-a, s mogućnošću izvanmrežnog rada, slanja push obavijesti i pristupa hardverskim komponentama uređaja.

Predavanje će održati Božo Penović koji trenutno radi kao web developer unutar tvrtke Lilcodelab. Njegovo radno okruženje su .Net tehnologije (C#) i Angular. Voli učiti i istraživati nove tehnologije, posebno tehnologije vezane za web.

Datum
Sat

Gost nadolazećeg predavanja u sklopu STC Talks serije predavanja je Ivan Tominac, student digitalnog marketinga, novinar i bloger trenutno zaposlen u Poslovnom Dnevniku, a blog piše na Večernjakovoj blogosferi. Zapažen interes pokazuje za društveno odgovorne teme, a u budućnosti se vidi na čelu vlastite agencije.

Predavanje je na raspredu u petak, 02.04. s početkom u 17 sati.

U 60ak minuta Ivan će nas svojom pričom uvesti u svijet bloganja i objasniti na koji nam način blog može pomoći prilikom stvaranja osobnog brenda, biti izvor dodatne zarade ili čak glavni posao.

Blogovi su danas baza networkinga i društvenih promjena, a prema istraživanju Dialog komunikacije blogeri u Hrvatskoj zarađuju između 3500 – 5500 kuna.

Bez obzira stoji li vam kao crtica u životopisu ili vam je pravi posao – svakako pobjeđujete!

Datum
Sat

Gost predavač je Andrei Zinkevich, vrhunski B2B marketinški stručnjak s preko 15 godina radnog staža u marketingu.

Osim trendova i izazova, dotaknut ćemo se i vještina koje mora imati svaki moderni marketer, očekivanja koja firme imaju prilikom zapošljavanja marketera, ali i ključnih pokazatelja uspješnosti poslovanja (Key Performance Indicators).

Iako Andrei vrlo dobro govori hrvatski jezik, radi lakše i brže komunikacije predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Okvirno vrijeme trajanja je 60 minuta, a po završetku predavanja ostavit ćemo dovoljno vremena kako bi Andrei odgovorio na sva vaša pitanja.

Čekamo prijave i veselimo se susretu 07.04. u 18 sati.

Datum
Sat

Kako napisati dobar poslovni plan koji će vam donijeti željeno financiranje od investitora, VC fondova i financijskih institucija: Što je poslovno planiranje? Poslovni plan – svrha i kome služi; Sastavni dijelovi poslovnog plana s primjerima it prakse; Što je bitno za prolaz poslovnog pana?

Sve ovo pokušat će nas naučiti Tomislav Bosak, vlasnik i osnivač obrta za savjetovanje Poslovni plan i financijski stručnjak sa 20-godišnjim radnim iskustvom u području financija.

Radio je na financijskim pozicijama u Zagrebačkoj, Erste i Addiko banci te u Hrvatskom Telekomu. Tijekom rada na poslovima riznice, kreditiranja i rizika radio je na mnogim investicijskim i infrastrukturnim projektima te na projektu Svjetske banke.

Specijalizirao se posebno u područjima financijske i ekonomske analize te analize rizika. Član je Algebrine Alumni zajednice voditelja EU projekata. Održane edukacije u Plavom uredu Zagreb i Udruzi žena Vukovar, www.poslovniplan.hr

Predavanje će se održati preko Zoom platforme.