Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

FuckUp Nights

Nitko nije pošteđen zajeba, stoga u duhu toga organiziramo događaj…


Kinoteka Zlatna Vrata
Dioklecijanova ulica

Podijeli s prijateljima

Nitko nije pošteđen zajeba, stoga u duhu toga organiziramo događaj pod nazivom FuckUpNights, odnosno priče o neupjehu, gdje će nam tri poduzetnika pričati o svojim „zajebima“ i što se na kraju iz njih izrodilo.

Pred vas ćemo staviti tri panelista i natjerati ih da se „ogole“.

Oni su: Tomislav Zović, Đulijano Nola i Josip Bujas.

OpenCoffee

OpenCoffee Split je pokrenut 2008. godine sa ciljem “face-to-face” povezivanja lokalne zajednice dizajnera, programera, marketingaša, poduzetnika, investitora te studenata sa interesima prema tehnološkom sektoru.

Od 2008. godine do danas je održano 130. događaja te povezano preko 1000 ljudi što OpenCoffee čini najaktivnijim i konzistentnijim meetup-om u regiji.

Na OpenCoffee redovito gostuju osnivači vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki gdje nesebično dijele svoja znanja i iskustva.

Iskustvo organiziranja OpenCoffee-a je motiviralo organizatora Tonija Trivkovića da osnuje Split Tech City udrugu. Najveća vrijednost OpenCoffee-a je networking jer na svakom meetupu imate priliku iskoračiti iz zone komfora te upoznati nekoga novoga.

Dobrodošli ste na sljedeći meetup, naučite nešto novo slušajući predavanje i upoznajte nekog novog za vrijeme umrežavanja!

Prijašnji događaji

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!