October 2020
15
22
Učitaj još
15

FuckUp Nights

Pogledaj događaj
22

Instagram Live

Pogledaj događaj
December 2020
10
Učitaj još
10

IGTV Tomislav Pancirov

Pogledaj događaj
January 2021
21
Učitaj još
Učitaj još

Informacije o događaju

Datum
Sat

9. Women in Tech meetup Split: Ivana Šerić

13.8.2019. u 19 h

PICS@FESB (Ruđera Boškovića 32)

Datum
Sat
Lokacija
Kinoteka Zlatna Vrata — Dioklecijanova ulica, Split

Nitko nije pošteđen zajeba, stoga u duhu toga organiziramo događaj pod nazivom FuckUpNights, odnosno priče o neupjehu, gdje će nam tri poduzetnika pričati o svojim „zajebima“ i što se na kraju iz njih izrodilo.

Pred vas ćemo staviti tri panelista i natjerati ih da se „ogole“.

Oni su: Tomislav Zović, Đulijano Nola i Josip Bujas.

Datum
Sat

Na virtualni sastanak nam dolazi Andrea Tintor, mlada kolumnistica koja je u jeku pandemijske krize skupila hrabrost za pokretanje vlastite online platforme koja je fokusirana na marketing i pop kulturu.

Datum
Sat

Na još jednom Instagram Live događaju ugostit ćemo Tomislava Pancirova. Tomislav je digitalni nomad, lifestyle poduzetnik i konzultant za digitalne komunikacije, a o čemu točno ćemo pričati objavit ćemo uskoro. 🙂

Datum
Sat

Gošća nadolazećeg virtualnog WiT meetup-a je Martina Ptiček, koja ima više od 15 godina staža u IT industriji te je imala priliku raditi na nizu pozicija – od developerskih do project managementa. Trenutno je voditeljica Project Managementa i Data Scienca u SofaScore-u, dok je pri Fakultetu organizacije i informatike na doktorskom studiju gdje se bavi obradom prirodnog jezika i strojnim učenjem.

Kako se unatoč poražavajućim statistikama ipak odlučiti za karijeru u IT industriji i uspjeti u njoj te što gaming ima s tim, pričat ćemo na ovom meetupu.