Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Split Tech City poziva IT-evce na 3. humanitarni cageball turnir

Split Tech City

Split Tech City

30.11.2021.

Treće izdanje cageball turnira humanitarnog karaktera Split Tech Cup održat će se 12.12. u Sportskom centru Mačak s početkom u 15 sati, a ukupan iznos od kotizacija utrošit će se za kupnju prvih laptopa nekolicini djece iz potrebitih splitskih obitelji.

Podsjećamo, kroz prva dva izdanja smo od kotizacija kupili 21 laptop koji smo donirali djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te smo im, u suradnji s Udrugom DUMP, održali i radionicu.

Tko može sudjelovati?

Prijaviti se mogu splitske IT tvrtke, udruge i inicijative, ali i IT-evci pojedinci koji okupe ekipu. Kotizacija iznosi 1,800 kuna po ekipi, a ekipa može imati maksimalno 6 članova.

Prijave se vrše preko Google Forme i zaprimaju se do 6.12. do 12:00 sati.

Manje je važno kakva vam je nogometna vještina i sastoji li se vaš tim od muškaraca ili žena; puno je važnija dobra zabava, druženje i naposljetku, da kao Split Tech City zajednica učinimo dobro djelo!

Tehnologija ne mora značiti samo otuđenost, već može biti i povod za druženje. Tehnologija ne mora značiti zaboravljanje svojih bližnjih, već može biti i ulaznica u svijet boljih mogućnosti za nove naraštaje.

Veselimo se vašim prijavama!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti