Humanitarna inicijativa digitalne agencije sportskog duha

U vremenima u kojima nas mediji bombardiranju crnim brojkama i prognozama za budućnost, u kojima se ljudi, suočeni sa strahom, povlače u svoje ljušture i pritisnuti egzistencijalnim i ostalim brigama udaljavaju jedni od drugih zadovoljstvo nam je prenijeti pozitivnu inicijativu našeg člana – Agilo.

“Mi smo tvrtka koja je spremna mijenjati se, koja se prilagođava potrebama tržišta i nastoji pomicati granice kako bismo za naše potrebe i potrebe klijenata dobili što veću vrijednost.“

Agilo je dizajn i tehnološki studio na čelu s Tonijem Trivkovićem (koji je ujedno i osnivač Split Tech Cityja), a kojeg čine ljudi sportskog duha u trenutnom pohodu na vrh malonogometne lige firmi Sun City Sport u Splitu.

Slijedom toga, timski su odlučili za svaki gol koji zabiju tijekom lige donirati 100kn u humanitarne svrhe (a ekipa ima ozbiljnih golgetera). 🙂

Po završetku sezone dogovorit će se u koju svrhu će donirati sakupljeni iznos. 🙂

I to nije sve! Njihova momčad, prikladnog imena Agilo Sports ima i svoj profil na Instagramu kao i službenu web stranicu.

Više sudionika znači veću vrijednost gola

Nije dugo trebalo da ovu hvalevrijednu akciju prepoznaju i druge firme, ali i pojedinac, i priključe im se (Abis Consulting, Bitcoin Store, Boban + Partneri, Dentelli klinika, Raić gradnja, Source Code) te Tim Coulson, Britanac koji živi u Splitu.

Samim time porasla je vrijednost gola, koja je u trenutku objave ovog teksta iznosi 800 kuna, a u sedam odigranih kola skupio se iznos od 14 400 kuna.

Važno je spomenuti kako ovo nije prva humanitarna akcija koju je Toni inicirao. Već ranije sa ekipom je sudjelovao na humanitarnom cageball turniru, a sakupljeni novac uložen je u kupnju 21 laptopa za djecu slabijeg imovinskog stanja te su za njih održane i radionice.

“Korona je pokazala da firme bez doprinosa zajednici nemaju pravu svrhu. Želim da sve što radimo ide i za veće dobro”

– istaknuo je Toni.

Još nije kasno da se pridružite

Sad ste vi na redu!

Zaljubljenik ste u nogomet i želite dati svoj doprinos povećanju ukupnog iznosa – priključite se ekipi i potvrdite kako jedino otvaranjem prema zajednici i pomažući drugima možemo i sami rasti.

“Ovakvih stvari nedostaje. Vjerujem da će ovo motivirati i druge na sudjelovanje u našoj humanitarnoj akciji. Cilj nam je biti na vrhu lige i dati što više pogodaka.”

Ekipu bodrite preko Instagrama

Cijelu avanturu i brojčano stanje golova pratite na njihovom Instagram profilu.

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)