Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Išli smo na prvi EPAM IT Night u Splitu

Viktor Viljac

Viktor Viljac

23.10.2023.

Još jedna članica Split Tech City zajednice pokrenula je svoj meetup;

EPAM IT Night održan je 28. rujna od 17 do 20 sati u pubu Plan B.

“IT Night postao je tradicija na više EPAM-ovih lokacija, a ovaj put, inspirirani Split Tech City Festivalom, odlučili smo ga održati i u Splitu. Uočili smo da su naše kolege voljni održati zanimljiva predavanja u Splitu, kao i da možemo okupiti zajednicu ljudi sa sličnim interesima u neformalnom, opuštenom ambijentu”, u ime organizatora izjavila je Mina Veselinov, Marketing Coordinator.

Događaj je protekao u ugodnoj atmosferi i pružio sudionicima priliku za proširenje znanja, učenje od tima EPAM-a te upoznavanje s drugim entuzijastima iz područja informacijske tehnologije. Sudjelovanje je bilo besplatno uz obaveznu registraciju.

Tijekom događaja održana su dva predavanja o umjetnoj inteligenciji. Predavanja, održana na engleskom jeziku, pružila su vrijedan uvid u napredne tehnologije i trendove u području AI, pružajući sudionicima novo iskustvo i znanje.

“Iz moje perspektive je bilo super – mjesto je bilo odlično, sudionici su imali dobra pitanja, networking je bio zabavan i Split je, kao uvijek, bio super. Samo mi je falilo soparnika, ali to ćemo sljedeći put srediti”, kroz smijeh nam je kazao Marko Anić, jedan od govornika, koji u EPAM Systems obavlja ulogu Director&Experience Consulting.

On je publiku upoznao sa Salesforce-om, ali i podijelio svoj interesantan karijerni put, dok je njegov kolega Oleksiy pokazao kako je EPAM koristio AI tehnologiju u svojim internim programima za razvoj vještina zaposlenika.

“Kako bismo potaknuli pitanja i diskusiju među sudionicima, najbolja pitanja iz publike nagrađivali smo simboličnim poklonima. Naravno, dobra diskusija ne ide bez dobre hrane, to svi barem znamo. I na to smo, naravno, bili pripremljeni, uz izvrsne hamburgere iz Plan B bara. Povratne informacije koje smo dobili nakon događaja definitivno su nas motivirale da IT Night tradiciju nastavimo i u Splitu”, oduševljena je bila Mina.

EPAM IT Night je bio uspješan događaj koji je okupio stručnjake i entuzijaste iz područja informacijske tehnologije te pružio vrijednu platformu za učenje i umrežavanje.

S nestrpljenjem očekujemo buduće događaje koji će obogatiti naše znanje i iskustvo u ovoj dinamičnoj industriji!

Fotografije: EPAM Systems

Podijeli


O autoru:

Viktor Viljac

Život je ples između valova neizvjesnosti i vjetrova promjena, ali upravo u ovim trenucima turbulencije pronalazimo svoju pravu ravnotežu i vinemo se u nove visine. Strastveni sam programer i lider tima. Umrežujem se s drugim ljudima i želim im pomoći u njihovim ciljevima. Svojim IT vještinama i vodstvom tima, želim doprinijeti svijetu i inspirirati druge da također čine svoj dio.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti