Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

EPAM Systems

Od 1993. pomažemo svojim klijentima uspješno savladati izazove digitalne transformacije, razvijajući rješenja koja im omogućuju da (p)ostanu konkuretni u uvjetima konstantne promjene, a na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Kao konzultanti, dizajneri, arhitekti, inženjeri i treneri, u EPAM-u se fokusiramo na izgradnju dugoročnog partnerstva sa svojim cijenjenim klijentima, omogućavajući im da unaprijede svoje poslovanje kroz prizmu digitalnih tehnologija.

Pomažemo klijentima da postanu brže, agilnije i prilagodljivije kompanije, isporučujući rješenja u obliku iznimnih inžinjerskih usluga, strategije, dizajna, konzaltinga, edukacija i drugih inovativnih usluga.

Pomoću naše inovativne strategije koja objedinjuje integrirano savjetovanje, konzalting, razvojne mogućnosti i jedinstveni „inžinjerski DNA”, EPAM-ovi globalno rasprostranjeni timovi našim klijentima i širim zajednicama realno dočaravaju budućnost već danas.

To je vidljivo kroz poticanje efikasnijih organizacijskih, komunikacijskih i zdravstvenih platformi koje povezuju ljude, optimiziraju iskustva te u konačnici unaprjeđuju kvalitetu života ljudi diljem svijeta. EPAM-ovi globalni multidisciplinirani timovi pomažu klijentima u više od 40 zemalja na 5 kontinenata.

Kao prepoznati lider, EPAM je izabran od strane Newsweek-a kao „poslodavac kojeg najviše volimo”, istaknut je kao najbolja IT uslužna kompanija na listi Fortune-ovih „100 najbrže rastućih kompanija” 3 uzastopne godine.

Također, EPAM je uvršten među Ad Age-ovu listu „25 najvećih svjetskih agencijskih kompanija”, a 2020. Consulting magazin svrstao je EPAM Continuum među 20 najbrže rastućih kompanija.

EPAM Systems d.o.o.

OIB: 53056966535
Adresa: Ulica Damira Tomljanovića Gavrana 11, 10 000 Zagreb

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu