Dobartek.hr – razvoj startupa bez vanjske investicije

Sjećate se projekta #DonirajHranuOnline o kojem smo pisali krajem prošle godine? Taj hvalevrijedan projekt pokrenuo je naš član dobartek.hr. Splitski OpenCoffee će na sljedećem meetupu ugostiti suosnivače dobartek.hr, kao nastavak promocije dobrih poslovnih priča. Meetup će se održati u utorak, 12.2., od 18 sati u Plan B.

Suosnivači Nebojša Veron i Ivan Aras govorit će o počecima dobartek.hr, njegovoj današnjoj strukturi i podijeliti nekoliko najvažnijih lekcija koje su naučili u procesu razvoja startupa bez vanjske investicije.

Dobartek.hr splitski je servis za online naručivanje hrane osnovan 2013. kao studentski projekt. Rješenje osmišljeno i dizajnirano za jednu konkretnu potrebu pretvorilo se u proizvod koji danas koristi više od 50.000 registriranih korisnika iz Splita, Zagreba, Rijeke, Šibenika, Solina i Kaštela, a ima preko 100 restorana partnera u Hrvatskoj.

Dobra poduzetnička priča koju svakako vrijedi čuti. Svoj dolazak na meetup možete potvrditi ovdje.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.