dnnGLOBAL – virtualna konferencija na temu korištenja open source application frameworka

Tekuća, 2020. godina natjerala nas je da većinu događaja i poslova prebacimo “na mrežu” i prorijedimo odlaske u ured. Stoga, dok radite remotely predlažemo vam sudjelovanje na korisnoj, virtualnoj, konferenciji koja počinje ovog petka, 30.10. u 17:00 sati. 

Riječ je o dnnGLOBAL, trodnevnoj konferenciji, koja za cilj ima poticanje IT zajednice na veće korištenje open source application frameworka, što je ujedno i tema konferencije.

Open source application framework svojim korisnicima osigurava uštedu vremena, standardan način rada, veće mogućnosti, kvalitetu, fleksibilnost, skalabilnost i sigurnost gotovih rješenja, a kao istaknute primjere možemo navesti DNN, Oqtane i 2sxc.

Konferencija nastupa s impresivnim lineup-om predavača iz DNN Community svijeta koji nam donose predavanja iz domene developmenta, dizajna, UX, marketinga, prodaje, zajednice otvorenog koda, itd.

Govorit će se o izazovima s kojima se većina svakodnevno susreće.

Sudjelovanjem na konferenciji učit ćete od vodećih stručnjaka koji će vam svojim znanjem, stručnošću i iskustvom pomoći kako biste iz svog poslovanja izvukli ono najbolje, a imat ćete priliku povezati se i s ostalim članovim DNN zajednice.

Požurite po besplatne ulaznice

Pozivamo sve zainteresirane da poprate predavanja, a dobra vijest je da vam tvrtka Sistemi.hr može osigurati i besplatne ulaznice, u vrijednosi 50$. Sve što trebate napraviti je javiti im se mailom na info@sistemi.hr i povratno vam šalju privatni link za registraciju! 🙂

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.