Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

U tijeku su prijave za prvi zimski DEPT® bootcamp, BrrrCamp

Split Tech City

Split Tech City

22.11.2021.

Nakon izvrsnog feedbacka polaznika koji su već odrađivali ljetnu praksu, DEPT® Hrvatska početak 2022. godine posvetit će intenzivnom osposobljavanju mladih IT stručnjaka. U tu svrhu prvi puta organizira zimski bootcamp u Zagrebu i Splitu namijenjen mladim developerima (JavaScript, React/Vue.js) i QA specijalistima.

Predviđeno trajanje bootcampa je nešto više od 2 mjeseca, a planirani početak je 10. siječnja iduće godine. Praktikanti će imati priliku raditi s najboljima, steći nove vještine i nezamjenjiva znanja. Na tom uzbudljivom i zanimljivom putovanju pratit će ih minimalno dva stručna mentora uz koje će rješavati niz izazova koji simuliraju realne scenarije.

“Learning by doing” najefikasniji je pristup usvajanju novih znanja i zato studenti koji im se pridruže u timovima prolaze kroz sve faze agilnog rada na IT projektu. Osim tehničkih vještina, polaznici će savladati i vještine poput timskog rada i nošenja s konstruktivnom kritikom na pravi način.

Tko se može prijaviti?

Na praksu se mogu prijaviti svi proaktivni i entuzijastični studenti završnih godina fakulteta. Iskustvo nije nužno i presudno, ali svima koji ga imaju svakako ide u prilog. U slučaju da zaljubljenike u IT, i one koji će to tek postati, ove informacije nisu zainteresirale, mogla bi ih privući činjenica da je praksa plaćena, a za one najbolje postoji i mogućnost zaposlenja po završetku prakse.

Kako se prijaviti?

Prijave se zaprimaju do 12. prosinca na denis.povijac@deptagency.com ili croatia@deptagency.com uz CV i kratki opis dosadašnjeg iskustva. U ekspresnom roku očekujte odgovor i poziv na upoznavanje!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i izbrusite svoja praktična znanja!

P.S. Ako ste još uvijek u nedoumici, možda će vam pomoći iskustva dosadašnjih praktikanata:

“Internship je započeo s kratkim upoznavanjem firme i tehnologija koje ista koristi. Ubrzo smo započeli s radom na internom projektu uz vodstvo mentora koji su bili uvijek spremni priskočiti u pomoć. Odlična je stvar što nismo radili na samo jednom zadatku koji odlazi u zaborav, već će projekt na kojem smo radili ostati i biti korišten u budućnosti na razini firme. Uz dobru organizaciju i usmjeravanje mentora uspijevali smo usporedno steći nova znanja i završiti projekt. Osim jako dobre radne organizacije, atmosfera u uredu je uvijek bila pozitivna, a provedeno vrijeme na svakom ručku nezaboravno.” L.B.

“Kroz bootcamp u DEPT®, koji se odvijao ovo ljeto, imala sam prilike uz vodstvo dvoje mentora steći neprocjenjiva iskustva i poznanstva. Samo u prvom tjednu, gdje smo dobili jednostavne zadatke za vježbu, mislim da sam naučila o kodiranju u praksi više nego ikada do sada. Tek kada je došao naš projekt shvatila sam koliko toga trebam i mogu naučiti. Svaki dan bio je ispunjen novim izazovima, ne samo u pisanju koda nego i u snalaženju pri rješavanju problema.

Naši mentori bili su i više nego susretljivi i strpljivi te su nam pomogli i upoznali nas s praksama rada na projektima i komunikaciju s klijentima. S Lorencom i Antom, koji su uz mene bili sudionici bootcampa, bilo je zadovoljstvo surađivati i međusobno smo pomagali jedni drugima kad god je bilo prilike. Atmosfera u firmi je uvijek opuštena i prijateljska, što mi je izuzetno pomoglo s obzirom da mi je ovo prvo pravo iskustvo rada u struci. Bez stresa sam se mogla koncentrirati na svoje zadatke, a tijekom pauza družiti s kolegama. S obzirom na pozitivna iskustva s obje strane, nas troje ostajemo i nakon bootcampa kao zaposlenici u firmi, gdje ćemo i dalje razvijati svoje profesionalne vještine i upuštati se u nove izazove.” M.B.

Više o firmi

DEPT® je najnagrađivanija globalna digitalna agencija (Webby Awards) u 2021. sa sjedištem u Amsterdamu i s uredima u 13 zemalja diljem Europe i Sjeverne i Južne Amerike. Kombinirajući kreativnost i tehnologiju ova agencija isporučuje proizvode i poboljšava poslovanje vodećih svjetskih brendova poput Samsunga, Google-a, Hulu, Patagonije, Discovery-a, JBL, Bose, FMI, IndigoAM, GANNI i dr.

Ime DEPT® dolazi od engleske riječi “Department”, a predstavlja spremnost na zajedničku suradnju između različitih odjela. Svojim sloganom “Big enough to cope & small enough to care” agencija ponosno ističe tri bitne stvari u planu da postane najbolja digitalna agencija na svijetu. To su uspješno završeni #madebydept projekti, put na kojem rastu i stvaraju inkluzivnu kulturu i jednako radno okruženje za sve zaposlenike i zabavna atmosfera koju njeguju.

Trenutno zapošljavaju nešto više od 2500 talentiranih eksperata iz IT industrije, a izgrađeni su na različitosti karaktera, znanja i ličnosti. Razvijajući mlade talente, DEPT® svakom novom zaposleniku daje priliku da kroz rad i slobodu razvije svoj puni potencijal i postane najbolja verzija sebe. 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti