Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Organiziramo nešto novo – Content Creators Meetup!

Split Tech City

Split Tech City

17.06.2024.

Vrijeme je za nešto novo. Nešto zbog čega će kreatori sadržaja u Splitu i okolici doći na svoje. Vrijeme je za Content Creators Meetup!

Pozivamo sve koji se bave kreiranjem online sadržaja da nam se pridruže na prvom izdanju Content Creators Meetupa 27.6.2024. (četvrtak) u 19 sati u Smartspace (Tončićeva 3).

Ideja je da razmijenimo iskustva, stvorimo nove kontakte i međusobno se inspiriramo, možda čak na zajedničke poslovne poteze!

Broj mjesta je ograničen, a prijave su obvezne ovdje.

U formalnom dijelu večeri nastupit će dvije mlade marketingašice s puno iskustva iza sebe:

U razgovoru s našom Romanom Ban, o procesu stvaranja sadržaja za web stranice i društvene mreže govorit će Luca Kozina (BEEBOP) i Ivana Granić Vican (Studio CroBrand).

Luca Kozina

Luca Kozina se bavi copywritingom i content writingom od 2015. Stekla je iskustvo u raznim industrijama (IT, turizam, zdravlje i kultura).

Pisala je blog članke, studije slučaja, objave na društvenim mrežama, a jednom se okušala i u pisanju tekstova za mobilne aplikacije.

Vlasnica je obrta BEEBOP, u sklopu kojeg piše sadržaj za male poduzetnice koje žele privući klijente s kojima bi guštale raditi. Paralelno piše kratke priče, poeziju i književnu kritiku. 

Sretna je teta dvoje nećaka, a šef joj je tigrasti mačak Brko. Voli igrati badminton, šetati prije zalaza sunca i dijeliti memove s najbližim prijateljima.

Ivana Granić Vican

Ivana Granić Vican vlasnica je marketing agencije Studio CroBrand, usmjerene na male i srednje poduzetnike te njihov rast i prodaju putem društvenih mreža, prvenstveno Instagrama i TikToka.

Također, social media je edukatorica i kreatorica svih vrsta digitalnih sadržaja – od copya do reelsa, zagovornica autentičnog pristupa marketingu bez prodajnih floskula i zamornih social media fora.

Smatra da digitalni marketing ne mora biti naporan da bi bio efikasan, a da su izgradnja dobrog odnosa, intuicija i kreativnost u odnosu sa zajednicom alfa dobre prodaje – idealnom klijentu. 

Vidimo se!

Ne zaboravi – broj mjesta je ograničen, a prijave su obvezne ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti