Razmjena iskustva s vodećim stručnjacima– najbolja škola za poduzetnike i članove startup zajednice

Upoznajte “Chicago Super Six” vodeće globalne poduzetnike iz Chicaga, 5. i 6. listopada 2017. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu!

Ekonomski fakultet u Splitu domaćin je dvodnevne konferencije „Global Opportunities Beyond Borders“ na kojoj će poduzetnici i članovi startup zajednice imati priliku upoznati uspješne globalne poduzetnike iz Sjedinjenih Američkih Država, tzv. „Chicago Super Six“. Vodeća poduzetnička šestorka razmijeniti će svoja iskustva u radu sa poduzetnicima iz naše regije i svojim savjetima dati „vjetar u leđa“ mladim splitskim poduzetničkim nadama.

PROGRAM KONFERENCIJE „GLOBAL OPPORTUNITIES BEYOND BORDERS“

 1. DAN: „Move it forward – Conference“
  Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu
  Datum: 5. listopada 2017., 12:00 h – 19:00 h
  Program:
  „Move it forward“ konferencija zamišljena je kao trening radionica na kojoj će svi zainteresirani poduzetnici imati priliku steći znanje i praktične savjete vodećih svjetskih poduzetničkih mentora i njihovih uspješnih priča. S obzirom da globalni poduzetnici dolaze iz različitih poslovnih područja, za sudionike konferencije biti će organizirane tri različite radionice; „Od ideje do prototipa“, „Izlazak na tržište“ i „Razvojni put, rast, prosperitet“.
  Ulaznice su ovdje dostupne.
  *Za studentski popust kontaktirati: lugrcic@efst.hr
 2. DAN: „Pitch competition“
  Lokacija: Ekonomski fakultet u Splitu
  Datum: 6. listopada 2017., 10:00 h – 16:00 h
  Program:
  Startup-ovi će imati mogućnost natjecanja pred žirijem u kojem će se nalaziti šest vodećih globalnih poduzetnika. Svaki Startup će imati mogućnost desetominutnog izlaganja, nakon čega slijede pitanja žirija (maksimalno 5 minuta).
  Nakon ocjenjivanja i rezultata, slijede pojedinačne konzultacije sa uspješnim globalnim poduzetnicima koji će im pružiti povratne informacije i praktične savjete za unapređenje poslovanja.
  Ulaz: SLOBODAN!
  Prijave na: https://goo.gl/forms/F3zC9pcHxSvn6vX02

Tko su „Chicago Super Six“: https://www.gobb2017.com/speakers/
Detalji cjelokupne konferencije: https://www.gobb2017.com/

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.