Certificirani Scrum.org tečajevi po prvi put na hrvatskom jeziku

Tvrtka Ekobit i njezini profesionalni Scrum treneri (PST), certificirani od strane organizacije Scrum.org, ove jeseni u Zagrebu organiziraju i vode dva Scrum tečaja. Tečajevi su razvijeni u okviru Scrum.org organizacije koju je osnovao i vodi Ken Schwaber, jedan od autora Scruma.

Istraživanja pokazuju da Scrum metodologija čini gotovo 70% od ukupnog broja agilnih metodologija koje se primjenjuju širom svijeta. Iskoristite priliku i savladajte osnove profesionalnog Scruma na hrvatskom jeziku.

Prvi tečaj Professional Scrum Foundations održat će se od 24. do 25. rujna, a drugi tečaj Professional Scrum Developer od 26. do 28. rujna. Oba tečaja održat će se u prostorima Ekobita, na adresi Koturaška 69, Zagreb. Radi se o interaktivnim intenzivnim tečajevima čiji je osnovni cilj naučiti polaznike osnovama Scruma i radu u Scrum timovima.

Professional Scrum Foundations (PSF) je dvodnevni tečaj fokusiran na savladavanje temeljnih znanja potrebnih za praktični rad po Scrumu te uočavanje i otklanjanje uobičajenih pogrešaka i nesporazuma koji se susreću unutar i izvan granica Scrum timova.

Professional Scrum Developer (PSD) je trodnevni tečaj namijenjen svima koji se bave profesionalnim razvojem softvera i žele naučiti kako isporučivati kvalitetan softver korištenjem Scruma s komplementarnim agilnim i DevOps praksama.

Tijekom oba tečaja polaznici postaju dijelom Scrum tima i kroz niz sprinteva surađuju na razvoju realističnog softverskog proizvoda, pri čemu se uče zajednički nositi sa svakodnevnim izazovima u skladu sa Scrumom. Tečajevi stavljaju naglasak na prevladavanje uobičajenih složenosti prilikom razvoja proizvoda, suradnju unutar tima i samoorganizaciju kao bitne elemente u savladavanju Scruma.

U sklopu tečajeva, polaznici dobivaju pravo polaganja ispita kojima stječu globalno priznate Scrum.org certifikate: Professional Scrum Master I (PSM I) i Professional Scrum Developer (PSD).

Za prijave do kraja kolovoza odobrava se popust od 10%. A za članove Split Tech City osigurali smo dodatni popust od 5%.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.