BIZNIS SRIJEDA: Aplikacije i alati za rad od kuće u 2021.

Nakon kratkog predaha Stech akcelerator nastavlja sa Biznis srijedama.

Gost predavač trećeg po redu webinara (srijeda,20.01. u 10 sati) bit će Bojan Islamović, projekt menadžer i IT konzultant s višegodišnjim iskustvom, koji će nam kroz jednosatno predavanje otkriti najkorištenije alate za komunikaciju, razmjenu dokumenata i upravljanje, ali i zašto nema univerzalnog rješenja za sve.

Pandemija Covid-19 donijela je ograničenja i neizvjesnosti u naše živote, ali je istodobno i snažno utjecala na digitalnu transformaciju Hrvatske, pogotovo javnog sektora koji se po prvi puta susreo s pojmom “rad od kuće.”

Privatni sektor, posebice IT, mediji i komunikacije, odavno prakticiraju remote poslovanje, a sada su im se pridružili i ostali sektori kojima je takav model poslovanja bio poznat u teoriji, ali ne i u praksi.

Prelazak u digitalno doba je proces, i nije nimalo lagan, pogotovo danas kad je došlo do eksplozije aplikacija i alata koji se nude kao najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Očekivano trajanje webinara je jedan sat, sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem obrasca.

Nakon prijave, link za uključenje na webinar putem Zoom-a dobit će te mail-om na sam dan održavanja.

Priključite se i saznajte s kojim alatima i aplikacijama možete poboljšati efikasnost poslovanja i do 30%!

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.