Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Azure DevOps Community Launch

Tomislava Saša

Tomislava Saša

12.11.2018.

Na posljednjem ovogodišnjem Mobile Monday meetupu koji se održava 10. prosinca postat ćete dio globalne inicijative Azure DevOps Community Launch.

Imate priliku upoznati Azure DevOps skup servisa u oblaku koji donosi sveobuhvatnu podršku organizaciji rada na softverskim razvojnim projektima bez obzira na to o kojoj vrsti aplikacije, operativnog sustava i pružatelja usluga u oblaku se radi.

Događaj će virtualno otvoriti Divya Vaishnavi, Senior Program Manager za Azure DevOps, nakon čega će riječ preuzeti Ana Roje Ivančić, Microsoft MVP za razvojne tehnologije i licencirani Scrum.org profesionalni Scrum trener. Kroz niz primjera će vas upoznati s pametnim agilnim alatima za planiranje, efikasnim mehanizmima za kolaboraciju poput Git pull requesta i modernim automatiziranim CI/CD kanalima za isporuku koji podržavaju proces odobravanja i uvjetovane isporuke. Objasnit će vam kako se Azure DevOps integrira s drugim servisima poput Slacka, Trelloa i SonarClouda. Stavit će poseban naglasak na servis Azure Pipelines u koji je ugrađena podrška za integraciju s GitHub open source projektima, uz besplatnu neograničenu minutažu za izgradnju novih verzija na 10 paralelnih dretvi, i za rad sa softverskim kontejnerima. Vidjet ćete zašto Azure DevOps predstavlja sljedeći stadij u evoluciji Visual Studio Team Services i Team Foundation Server platforme.

Ne propustite priliku upoznati Azure DevOps i kroz demonstracije se uvjeriti kako taj skup servisa može pomoći vašim timovima brzo i kontinuirano isporučivati proizvode visoke kvalitete neovisno o tehnologiji i platformi koju koriste.

Dođite na vrijeme kako bi imali priliku ugrabiti neku od sponzorskih nagrada te sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti zanimljive nagrade.

Raspored:

Okupljanje: 18:00 — 18:15

Azure DevOps Community Launch – Prezentacija i demonstracija: 18:15 — 19:45

Druženje uz pizzu i pivo koje omogućava Lilcodelab: 19:45

Suorganizatori ovog događaja su ICT županija i Split Tech City. Prostor PICS@FESB na korištenje ustupa ICT županija. Pročitajte više informacija i potvrdite svoj dolazak ovdje.

Podijeli


O autoru:

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.

Povezane novosti