Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Atos IT Challenge 2019

Tomislava Saša

Tomislava Saša

14.11.2018.

Atos IT Challenge je prvo međunarodno natjecanje posvećeno tehnološkim inovacijama. Za osmo izdanje ovog natjecanja izabrana je tema Machine Learning for Sustainability. Natjecanje je namijenjeno svim studentima IT smjerova u cijelome svijetu. Ovo natjecanje je prilika da svoju ideju pretvorite u stvarni projekt, ali i da osvojite neke od glavnih nagrada. Prijave traju do 30. studenoga.

Atos IT natjecanje je podijeljeno u 6 faza. Prvo se do kraja ovoga mjeseca trebate prijaviti s vašom idejom, zatim se u prosincu bira 15 najboljih koncepata, i kreće se s razvojem. U svibnju će se održati finalno natjecanje i izabrat će se 3 najbolja tima, a u lipnju će se održati svečana dodjela nagrada.

Svi timovi koji budu izabrani za razvoj svoje ideje dobit će mentora koji će im pomagati s tehničkog, ali i poslovnog aspekta. Ovdje možete pogledati savjete jednog od Atos mentora za sve buduće sudionike u natjecanju.

Nagrada na ovom natjecanju je 10 tisuća dolara za prvo mjesto, 5 tisuća dolara za drugo mjesto, te 3 tisuće dolara za treće mjesto. Također, prva tri tima dobivaju priliku i za Atos Internship kako bi nastavili razvijati svoju ideju. Timovi se trebaju sastojati od dvoje do četvero članova.

Atos IT natjecanja prate posljednje inovacije u tehnologiji, tako su na prošlom natjecanju tema bili chatbotovi i AI, a finaliste možete vidjeti ovdje.

Pravila ovoga natjecanja možete pročitati ovdje, a prijaviti se možete na službenoj stranici.

Podijeli


O autoru:

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.

Povezane novosti