Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Aspira te poziva na Ljetni bootcamp: Nauči izraditi web stranicu!

Split Tech City

Split Tech City

26.06.2024.

Želiš naučiti kako napraviti vlastitu web stranicu ili upravljati postojećom?

Onda imamo dobru vijest za tebe!

Veleučilište Aspira organizira besplatni Ljetni bootcamp #Summercoding, koji će se održati 15., 17. i 19.7.2024. godine u njihovim prostorima na adresi Domovinskog Rata 65.

Bootcamp se sastoji od niza predavanja i radionica na kojima ćeš naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica.

Neovisno o tome jesi li početnik ili imaš prethodnog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri.

Polaznici će imati priliku osvojiti poklon vaučere za programe cjeloživotnog obrazovanja i vrijednu stipendiju za prijediplomski studij Računarstva na Aspiri.

Raspored:

  • 15.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Uvodna teorija o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript) te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne one-page web stranice i prikaz na lokalnom računalu.
  • 17.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe izrada jednostavne one-page web stranice i prikaz na lokalnom računalu.
  • 19.7. u terminu od 13 do 16 / 16.30 – 19.30 sati
    Izrada responzivne web stranice i  dodavanje JavaScript koda za promjena izgleda dokumenta, od teksta i boje, pa do promjena opcija dostupnih u padajućem izborniku

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika.

Voditelj Bootcampa će biti Marin Ivandić, Aspirin suradnik i predavač.

Prijavi se odmah i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme putem putem prijavnice na dnu ove stranice.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti