Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

AJ+TI: Udruga Neutroni organizira besplatnu konferenciju za učenike i studente

Split Tech City

Split Tech City

11.03.2024.

Obožavamo odlične inicijative proaktivnih mladih ljudi, tako da ti s veseljem prenosimo sljedeću vijest:

Udruga Neutroni organizira AJ+TI konferenciju za učenike i studente, koja će se održati 22.3. (petak) od 10 do 15 sati na FESB-u!

Neutroni, udruga za darovitu i visokomotiviranu djecu i mladež, posvećena je prepoznavanju nadarenih i visokomotiviranih pojedinaca, kojima kroz niz programa pomaže da razviju svoje sposobnosti do punog potencijala, osnažujući ih da postignu uspjeh u odabranom području.

Njihov najnoviji projekt upravo je besplatna AJ+TI konferencija, otvorena za učenike, studente i sve zainteresirane.

AJ+TI konferencija tematski se fokusira na informacijsku tehnologiju (IT), mentalno zdravlje i financijsku pismenost, a niz predavanja i radionica održat će stručnjaci iz različitih područja.

“AJ+TI bit će odlična prilika za učenje, umrežavanje i inspiraciju. Od 10 do 15 sati, sudionici će imati priliku čuti o osobnom i profesionalnom razvoju, saznati o najnovijim trendovima u IT sektoru, steći uvid u važnost očuvanja mentalnog zdravlja te naučiti bitne osnove financija. Uskoro ćemo objaviti više detalja o predavanjima, panelima i radionicama”, najavljuju Neutroni.

Osim edukacije, konferencija naglašava interakciju i dijalog među mladima. Različite diskusije, paneli i radionice pružit će prostor za postavljanje pitanja, razmjenu ideja i umrežavanje s predavačima i vršnjacima.

Ovaj pristup potiče ne samo stjecanje znanja, već i razvoj ključnih vještina te izgradnju zajednice koja podržava raznolikost interesa i strasti.

S obzirom na to da se AJ+TI konferencija održava na radni dan (petak), važno je napomenuti da će svim učenicima koji budu sudjelovali – izostanak iz škole biti opravdan!

Sudjelovanje je besplatno, ali prijave su obvezne ovdje.

Vidimo se 22.3. od 10 do 15 sati na FESB-u na AJ+TI konferenciji!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti