Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Women in Tech – Selekcijski proces i onboarding zaposlenika u Infobipovom odjelu za razvoj

Tina Tomičić

Tina Tomičić

14.09.2020.

U poslovnom svijetu često se može čuti riječ onboarding. Međutim, ukoliko vam još uvijek nije jasno što to točno znači, slijedi kratka definicija:

“Onboarding je proces integracije zaposlenika u novu tvrtku. Tijekom tog procesa fokus je na pomaganju zaposleniku da se što prije i što kvalitetnije uklopi i upozna sa svojim novim radnim mjestom, tvrtkom i kolegama te da što bolje razumije svoju funkciju unutar tvrtke.”

Sad je, vjerujem, malo jasnije. 🙂

Gošća skorašnjeg Women in Tech predavanja je Tereza Jurić, viša razvojna inženjerka i voditeljica internacionalnog tima.

Tereza je prije 8 godina došla u Infobip na intervju za prvi tehnički internship, kao studentica završne godine magistarskog studija informacijskih znanosti i tada, na samom početku njene karijere, Infobip je imao oko 250 zaposlenika i nije bio toliko eksponiran.

Danas, Infobip je multinacionalna kompanija koja je nedavno dobila status prvog hrvatskog unicorna, odnosno jednorog je tvrtka koja nije izlistana na burzi, ali ima valuaciju od milijardu dolara.

O svom iskustvu selekcijskog procesa i onboardinga nekad i sad te kako su promjene utjecale na daljnji rast kompanije imat će te priliku čuti od „inside person“  budete li s nama 22.09. od 18h putem Zoom platforme/Facebook Live-a.

Za uključenje preko Zooma obvezne su prijave na Meetup platformi.

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti