Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Umijeće ženskog vodstva: Konferencija koju (buduće) poslovne žene ne propuštaju

Romana Ban

Romana Ban

11.02.2022.

I ove će se godine The Art of Feminine Leadership, prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, održati online.

Ako vam je čaša uvijek napola puna, onda ste svjesni da to znači da ćete moći uživati u odličnom sadržaju bez gubljenja vremena na, primjerice, putovanje na konferenciju do Zagreba. 🙂

Split Tech City kao medijski partner

S obzirom na aktualnu temu i odličan koncept, Split Tech City je opet s ponosom prihvatio ulogu medijskog partnera Konferencije, čije će se četvrto izdanje održati 24. ožujka 2022.

Prigodno, Konferencija će se baviti izazovima liderstva u hibridnom načinu rada i rješenjima koja za iste nalaze ženske vještine vodstva.

Ženske vještine vodstva zaposlenicima pomažu vratiti osjećaj pripadanja i svrhe kao temelj visoke produktivnosti i inovacija. 

Različiti alati, isti cilj

The Art of Feminine Leadership samo je jedan od brojnih uspješnih projekata iza kojih stoji Tanja Džido, poduzetnica koju smo imali priliku ugostiti na jednoj od naših Instagram live edukacija.

Naime, ova specijalistica digitalnog marketinga može se pohvaliti kako je proteklih godina, uz rad za brojne klijente, pokrenula popularnu platformu za osnaživanje mladih žena u poslovnom svijetu Shhhefica i napisala uspješnu knjigu Budi Shhhefica svog života”.

Za svoj je rad 2019. godine dobila međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards, kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike, u okviru koje je jesen 2019. provela u Chicagu i Washingtonu.

Vrijedi istaknuti i kako je Tanja aktivna promotorica LinkedIn platforme za umrežavanje, gdje ima 15 tisuća vrijednih konekcija te se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Poslovna okruženja budućnosti

KonferencijuThe Art of Feminine Leadership otvorit će međunarodna ekipa: iz Velike Britanije javit će se Annie Coleman, bivša direktorica za organizacijsku kulturu UniCredit Grupe, a pridružit će joj se Robert Baker, direktor tvrtke za razvoj ljudskih potencijala Potentia Talent Consulting Limited i višestruko nagrađivani zagovornik unaprjeđenja položaja žena u poslovnom svijetu. 

Tanja nam je otkrila i kako će svoju viziju ženskih vještina vodstva u hibridnoj budućnosti poslovanja dati dr. Maja Zelihić, prodekanica na Forbesovom studiju za poduzetništvo i tehnologiju na Sveučilištu u Arizoni, koju je magazin Global Leaders nedavno uvrstio među 100 najinspirativnijih osoba na svijetu.

“Osobito će interesantan biti panel na temu ‘Inovacije kroz poslovne prakse koje u središte stavljaju ljude’, na kojem će  sudionici imati priliku čuti bogata iskustva i stavove uspješnih domaćih imena o razvijanju raznolikih timova i stvaranju inovativnih poslovnih okruženja budućnosti”, najavila je organizatorica.

Sve je to samo dio programa koji nas čeka krajem ožujka, a sve detalje o programu moći ćete saznati krajem ovog mjeseca.

Ulaznice je do 24. veljače 2022. moguće kupiti po earlybird cijeni putem maila conference@shhhefica.com, a sve novosti o konferenciji možete pratiti na web stranici www.conference.shhhefica.com.

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti