Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Zajednička kuharica u sklopu Dizajnerske početnice

Split Tech City

Split Tech City

25.11.2020.

Još jedna Dizajnerska početnica održat će se ovu subotu, 28.11. s početkom u 10 sati na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3. Predviđeno trajanje je 2 sata.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Ovog puta tema je “Zajednička kuharica”, odnosno tijekom radionice polaznici će kroz ilustraciju omiljenih recepata sudjelovati u oblikovanju zajedničke kuharice.

Voditeljica radionice je Jelena Perišić, a radionica je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu (5.- 8. razreda).

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen. Prijaviti se možete na dizajnerskapocetnica@umas.hr, a rok za prijavu je do 27.11. do 17 sati.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti