Zajednička kuharica u sklopu Dizajnerske početnice

Još jedna Dizajnerska početnica održat će se ovu subotu, 28.11. s početkom u 10 sati na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3. Predviđeno trajanje je 2 sata.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Ovog puta tema je “Zajednička kuharica”, odnosno tijekom radionice polaznici će kroz ilustraciju omiljenih recepata sudjelovati u oblikovanju zajedničke kuharice.

Voditeljica radionice je Jelena Perišić, a radionica je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu (5.- 8. razreda).

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen. Prijaviti se možete na dizajnerskapocetnica@umas.hr, a rok za prijavu je do 27.11. do 17 sati.

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.