Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Women in tech

Women in tech meetup Split je jedina inicijativa na podru─Źju Splita namijenjena popularizaciji IT sektora, tehnolo┼íkih zanimanja i poduzetni┼ítva me─Ĺu djevojkama i ┼żenama te povezivanju ┼żena koje su ve─ç zaposlene u tehnolo┼íkom sektoru.

Svakog mjeseca dovodimo uspje┼íne go┼í─çe koje educiraju publiku o specifi─Źnim temama te ih ohrabruju i osna┼żuju za gradnju i razvoj karijere u IT-u.

Vi┼íe od 500 sudionica (i sudionika!) na dosad odr┼żanim meetupima jam─Źe uspje┼ínu i svrhovitu provedbu ovog projekta i u nadolaze─çem razdoblju.

Poti─Źu─çi stvaranje poticajnog poslovnog okru┼żenja, Split Tech City ┼żeli doprinijeti pove─çanju broja ┼íkolovanih ICT stru─Źnjakinja.

Svaki meetup sastoji se od predavanja/radionice kojim se prenose iskustva i znanja ┼żena koje su se ve─ç usmjerile prema ICT zanimanjima, nakon ─Źega slijedi neformalno dru┼żenje i networking.

Split Tech City TV

Istra┼żi zajednicu