Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
Webhosting s povjerenjem

Totohost je web hosting tvrtka koja posluje od 2004. godine i naših više od 5000 zadovoljnih (nadamo se) klijenata i njihovih preko 7000 domena potvrđuju kvalitetu usluga i našu predanost da im pružimo najbolje moguće mjesto za smještaj web stranica i pratećih servisa.

Pružamo usluge registracije domena, shared hostinga, reseller hostinga, Cloud VPS i dediciranih servera a za što smo razvili mnoga vlastita rješenja.

Sjedište tvrtke je u Korčuli na istoimenom otoku i tvrtka je jedini ovlašteni Registrar vršnih nacionalnih .HR domena na nekom hrvatskom otoku.

U proteklih preko 15 godina rada uspjeli smo ostvariti većinu osnovnih ciljeva tvrtke: uspostaviti poslovne odnose s klijentima koji su bazirani na povjerenju, razumijevanju i obostranom zadovoljstvu, opstati kao tehnološka tvrtka na otoku koja posluje na nacionalnoj razini, približiti IT sektor otočkim uvjetima života ostvarivanjem cijelogodišnjih radnih mjesta koja će kroz godine nadamo se djelovati motivacijski na mlade ljude i njihovo školovanje i ostanak na otoku.

Prepoznali smo rad i aktivnosti Split Tech City kao izuzetno pozitivnu i korisnu za razvoj tehnološkog sektora u Splitu i Dalmaciji pa se nadamo barem učlanjenjem na neki način doprinjeti Udruzi i njenom funkcioniranju.

TOTOHOST d.o.o.

Adresa: Cvjetno naselje 44
Ured: Ulica 61. br. 17. 20260 Korčula
OIB: 49595039745

Povezane novosti

Istraži zajednicu