Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

SWING Software isporučuje softver za transformaciju i arhiviranje digitalnog sadržaja, za preko 1.000 organizacija širom svijeta. Ova rješenja povezuju glavne platforme za kolaboraciju i standardne formate dokumenata na jedinstven način, tako da procese izrade, publiciranja i arhiviranja dokumenata čine efikasnijima.

Proizvodi su: SWING DocPublisher – softver za upravljanje politikama i procedurama na webu; SWING Seascape – alat za arhiviranje za IBM Notes/Domino; SWING PDF Converter – alat za konverziju za IBM Notes/Domino; SWING Porter for Outlook – eksport poruka za Microsoft Outlook, te SWING Integrator – nagrađivani alat za integraciju za IBM Notes/Domino.

Baza korisnika SWING Softwarea je u rasponu od malih do velikih organizacija iz svih poslovnih sektora. Preko 200.000 poslovnih korisnika u preko 60 zemalja koristi proizvode SWING Softwarea.

SWING Software d.o.o.

Adresa: Put Brodarice 2
OIB: 56388273610

Otvorene pozicije

Istraži zajednicu