Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član
Potičemo, dijelimo i educiramo.

Potičemo inovacije, obrazovanje, istraživanje i razvoj blockchain tehnologija. Podržavamo i pokrećemo nove projekte. Dijelimo znanje, informacije, povezujemo ljude, održavamo događaje, valoriziramo i podržavamo druge inicijative. Osnažujemo i educiramo javne / privatne sektore koji koriste blockchain tehnologiju te organiziramo radionice i prezentacije. Stone Block ima viziju biti temelj blockchain zajednice na kojoj ćemo zajednički graditi inovacije. Želimo biti temeljna poticajna podrška za daljnji razvoj tehnologije i mreže inovatora.

Zašto postojimo?

Naš kamen temeljac i ciljevi su otkriti, stvoriti i podržati blockchain rješenja. Želimo se povezati, informirati, educirati i stvoriti jaku zajednicu inovatora. Predani smo stvaranju dubokih partnerstava – unutar i između industrije i vlade, da bismo podijelili znanje, prepoznali mogućnosti i stvorili digitalnu budućnost koja će biti transparentna, nadahnjujuća, sigurna i pravedna.

Kako utječemo?

Mi dijelimo, obrazujemo, podržavamo i potičemo; Pojedince, tvrtke, institucije, startup-e, javna tijela i širu javnost o potencijalu najveće tehnološke evolucije u povijesti. Mi smo zagovornici; regulatornoj jasnoći kako bi se Hrvatska mogla natjecati na tržištu blockchain inovacija.

“Mi smo investitori – u vrijeme, podršku, edukaciju, dijeljenje i ohrabrenje.”

Kako se pridružiti?

Za početak, uključite se u Blockchain zajednicu na Telegram kanalu: https://t.me/stoneblock_community

Forma za članstvo: https://stoneblock.hr/join-us/

Stone Block - Udruga za Blockchain i kriptovalute

OIB: 69641277480
Adresa: Bihaćka Ulica 2, Split

Istraži zajednicu