Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan
Poti─Źemo, dijelimo i educiramo.

Poti─Źemo inovacije, obrazovanje, istra┼żivanje i razvoj blockchain tehnologija. Podr┼żavamo i pokre─çemo nove projekte. Dijelimo znanje, informacije, povezujemo ljude, odr┼żavamo doga─Ĺaje, valoriziramo i podr┼żavamo druge inicijative. Osna┼żujemo i educiramo javne / privatne sektore koji koriste blockchain tehnologiju te organiziramo radionice i prezentacije. Stone Block ima viziju biti temelj blockchain zajednice na kojoj ─çemo zajedni─Źki graditi inovacije. ┼Żelimo biti temeljna poticajna podr┼íka za daljnji razvoj tehnologije i mre┼że inovatora.

Zašto postojimo?

Na┼í kamen temeljac i ciljevi su otkriti, stvoriti i podr┼żati blockchain rje┼íenja. ┼Żelimo se povezati, informirati, educirati i stvoriti jaku zajednicu inovatora. Predani smo stvaranju dubokih partnerstava – unutar i izme─Ĺu industrije i vlade, da bismo podijelili znanje, prepoznali mogu─çnosti i stvorili digitalnu budu─çnost koja ─çe biti transparentna, nadahnjuju─ça, sigurna i pravedna.

Kako utje─Źemo?

Mi dijelimo, obrazujemo, podr┼żavamo i poti─Źemo; Pojedince, tvrtke, institucije, startup-e, javna tijela i ┼íiru javnost o potencijalu najve─çe tehnolo┼íke evolucije u povijesti. Mi smo zagovornici; regulatornoj jasno─çi kako bi se Hrvatska mogla natjecati na tr┼żi┼ítu blockchain inovacija.

“Mi smo investitori – u vrijeme, podr┼íku, edukaciju, dijeljenje i ohrabrenje.”

Kako se pridru┼żiti?

Za po─Źetak, uklju─Źite se u Blockchain zajednicu na Telegram kanalu: https://t.me/stoneblock_community

Forma za ─Źlanstvo: https://stoneblock.hr/join-us/

Stone Block - Udruga za Blockchain i kriptovalute

OIB: 69641277480
Adresa: Biha─çka Ulica 2, Split

Istra┼żi zajednicu