Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Privatna srednja škola Marko Antun de Dominis

Stalnim unaprjeđivanjem i usavršavanjem pedagoškog rada Privatna srednja škola DOMINIS slijedi koncept “Škole uspjeha”, škole prilagođene učenicima i njihovim najvažnijim potrebama u procesu odrastanja, škole koja odgaja, razvija i njeguje samopouzdanje učenika, potiče kritičko mišljenje i pozitivne životne ciljeve.

Škola treba biti mjesto gdje se učenici i roditelji osjećaju ugodno i prihvaćeno bez obzira na moguće različitosti ili poteškoće. Zato u svom radu potičemo postupke prilagođene individualnim sposobnostima, potrebama i interesima djeteta, uvodimo inovativne metode rada te njegujemo pozitivne interakcije profesora i učenika kako bi razredno okružje bilo poticajno, a učenici uživali u radu.

Cilj nam je stvoriti razredno ozračje koje potiče motivaciju, stvaralaštvo, inovativnost, odgovornost i zadovoljstvo, u kojem djeca različitih sposobnosti uživaju u radu i u kojem nema mjesta za neuspjeh.

Privatna srednja škola Marko Antun de Dominis

Adresa: Put Brodarice 6, Split
OIB: 40788220736

Istraži zajednicu