Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mi smo (mala) IT tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja za zračne luke. Krenuli smo još davne 1992. godine, najprije s izradom nekoliko modula za splitsku zračnu luku, a kasnije su se druge zračne luke ugledali u splitske kolege kao primjer dobre prakse digitalizacije te su iste principe htjeli primijeniti kod sebe. Kroz nekoliko godina je naš sustav bio instaliran na svim zračnim lukama u Hrvatskoj i šire.

Naša glavna aktivnost je suradnja sa zračnim lukama oko tehničkih pitanja te razvoj novih modula i rješenja koji su specijalizirani za optimizaciju procesa za obradu putnika i prtljage te opskrbu zrakoplova.

Pratimo svjetske trendove vezano za avio-industriju te implementaciju novih procesa, a naš cilj je pojednostaviti radni postupak našim klijentima te omogućiti putnicima kvalitetnije putno iskustvo.

Uz pomoć našeg sustava, zračne luke su uspjele višestruko povećati svoju produktivnost te su dobile mogućnost upravljanja svih procesa preko jednog sustava. Pri razvoju softvera se koristimo agilnim metodologijama rada, gdje posebno mjesto zauzima scrum kao metodologija isporuke.

Niko Airport Information System

Adresa: Ul. Domovinskog rata 27b, 21000 Split
OIB: 54281635350

Povezane novosti

Istraži zajednicu