Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mr. Popper - MARTECHiNG Platform

MARTECHiNG je startup tvrtka usmjerena na razvoj interaktivnih i inovativnih martech proizvoda s prikupljanjem i analizom podataka. Gradimo video komunikacijsku platformu s proizvodima koji će doprinijeti razvoju interaktivnih martech rješenja, a vjerujemo i napraviti disrupciju na tom specifičnom području.

Prvi proizvod naše tvrtke je Mr. Popper, koji se temelji na tehnologiji prepoznavanja videa, oglašavanju na više zaslona, video/mobilnoj komunikaciji s elementima gamifikacije i nagrađivanja za krajnje korisnike. Pomaže digitalnim izdavačima da ponovno pridobiju ometene gledatelje videozapisa s više zaslona. Također je izvrsno rješenje za zadržavanje pažnje korisnika u svijetu s više zaslona i za održavanje lojalnosti brandu. Ujedno povećava broj instalacija mobilnih aplikacija brandova te aktivaciju pasivnih korisnika mobilnih aplikacija.

U jednoj rečenici – naš proizvod pretvara video oglase u zabavnu, interaktivnu nagradnu igru.

U našem timu je troje ljudi: Darko Majić (CEO / Suosnivač i partner – s profesionalnim iskustvom iz područja: digitalni marketing, UX/UI design, product management, martech, IP), Tomislav Šajgo (CTO / Suosnivač i partner – 3d modeliranje i animacija, video produkcija, CGI) i Dino Majić (Business Development Manager – SEM, analitika, prodaja, telco)

Tim je trenutno aktivan na lokacijama – Split i Samobor, pokreće nas znatiželja, kreativnost, inovacija i tehnologija, a održava nas upornost, prijateljstvo i humor.

Marteching Solutions d.o.o.

Adresa: Vukovarska 25, Split
OIB: 01639965206

Istraži zajednicu