Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Maurer Electronics Split

Maurer Electronics Split d.o.o. je razvojni i istraživački centar tvrtke Bundesdruckerei, sa sjedištem u Splitu, koji za grupu Bundesdruckerei razvija, implementira te isporučuje poslovna i informacijska rješenja po principu “ključ u ruke”.

Uključeni smo u sve dijelove razvoja softvera, od poslovnih zahtjeva, preko arhitekture, implementacije, provjere kvalitete, te podrške poslovnim i informacijskim rješenjima.

Bundesdruckerei razvija rješenja, koja na siguran način spremaju, te upravljaju osjetljivim podacima, poput podataka o identitetu, osobnim podacima, poslovnim tajnama, itd., rješenja koja štite kupčevu infrastrukturu, te omogućuje digitalno siguran prijenos podataka.

U stalnoj smo potrazi za različitim razvojnim, te liderskim pozicijama, kao što su Backend ili Frontend Developer, DevOps Engineer, Software Architect, Security Engineer, Teamlead i Software Engineering Manager.

Od novih kolega očekujemo prihvaćanje vrijednosti na kojima je bazirana kultura tvrtke, a to su: povjerenje, poštovanje, predanost, otvorenost i hrabrost. Prilikom zapošljavanja se za svakog novog zaposlenika izrađuje kratkoročni i dugoročni plan razvoja, te se kroz tvrtkinu internu Akademiju svi zaposlenici kontinuirano usavršavaju.

Uskoro pokrećemo i meetup “Coders’ Kitchen – Tech talks from Maurer-Electronics Split” koji će u lokalnoj zajednici promovirati aktualne teme i trendove u razvoju softvera (open source, cloud computing, big data, microservices, serverless…)

Maurer Electronics Split d.o.o.

OIB: 21134282498
Adresa: Zrinsko Frankopanska 64, Split

Povezane novosti

Istraži zajednicu