Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani ─Źlan

Klub mladih Split

Klub mladih Split je udruga mladih i za mlade, osnovana 2012. od strane biv┼íih vo─Ĺa lokalnih studentskih organizacija splitskog Sveu─Źili┼íta. Vrlo je brzo postala jedna od najaktivnijih udruga mladih i za mlade u Splitu. Sa skoro dvije stotine ─Źlanova koji sudjeluju u razli─Źitim aktivnostima, Klub te┼żi promjeni u razmi┼íljanju mladih osoba u Splitu i okolici, kao i njihovoj aktivaciji. Klju─Źne teme za koje je Klub zainteresiran su: osna┼żivanje mladih, njihovo zaposlenje i socijalna uklju─Źivost.

Na┼ía vizija je ÔÇťSplit kao mjesto najboljih dru┼ítvenih i profesionalnih/poslovnih prilika za mlade.ÔÇŁ Na┼ía misija je ÔÇťstvoriti i osigurati najizvrsnije prilike za osobni, dru┼ítveni i profesionalni razvoj mladih osoba.ÔÇŁ

┼Żelimo biti najistaknutiji za┼ítitnik prava mladih u dru┼ítvu, sredi┼ínje mjesto okupljanja mladih, izvor ideja i aktivnog djelovanja mladih, uzor u demokraciji, neovisnosti, stabilnosti i dosljednosti, najbolja platforma i alat za osobni, dru┼ítveni i profesionalni aktivizam i razvoj mladih, most me─Ĺu razli─Źitim kulturama, subkulturama i grupama mladih te poticajno okru┼żenje za razvoj potencijala mladih.

Klub Mladih Split

Adresa: Ulica Ru─Ĺera Bo┼íkovi─ça, Split
OIB: 44638834954

Istra┼żi zajednicu