Udruga

Klub mladih Split


Klub mladih Split je udruga mladih i za mlade, osnovana 2012. od strane bivših vođa lokalnih studentskih organizacija splitskog Sveučilišta. Vrlo je brzo postala jedna od najaktivnijih udruga mladih i za mlade u Splitu. Sa skoro dvije stotine članova koji sudjeluju u različitim aktivnostima, Klub teži promjeni u razmišljanju mladih osoba u Splitu i okolici, kao i njihovoj aktivaciji. Ključne teme za koje je Klub zainteresiran su: osnaživanje mladih, njihovo zaposlenje i socijalna uključivost.

Naša vizija je “Split kao mjesto najboljih društvenih i profesionalnih/poslovnih prilika za mlade.” Naša misija je “stvoriti i osigurati najizvrsnije prilike za osobni, društveni i profesionalni razvoj mladih osoba.”

 

Želimo biti najistaknutiji zaštitnik prava mladih u društvu, središnje mjesto okupljanja mladih, izvor ideja i aktivnog djelovanja mladih, uzor u demokraciji, neovisnosti, stabilnosti i dosljednosti, najbolja platforma i alat za osobni, društveni i profesionalni aktivizam i razvoj mladih, most među različitim kulturama, subkulturama i grupama mladih te poticajno okruženje za razvoj potencijala mladih.

Kontaktiraj nas