Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

KANCELARIJA d.o.o.

Naša poslovna suradnja započela je u tvrtki koja se bavila uslugama računovodstva te implementacijom i održavanjem softvera. Kroz zajednički rad stekle smo iskustvo u poduzetništvu, računovodstvu i porezima te primjeni modernih informatičkih tehnologija u računovodstvu.

Danas smo Kancelarija za moderna poslovna rješenja i porezno savjetovanje. Malim i srednjim tvrtkama pružamo računovodstvene usluge, odgovaramo na porezna pitanja te pomažemo u digitalizaciji poslovanja.

Kod nas je oblak (cloud) zamijenio papir, pronašle smo aplikacije i softvere koji omogućavaju bolju povezanost klijenata i nas kao i rad na istoj bazi podataka s uvidom u poslovanje i financijske izvještaje 24/7.

Porezna pitanja i optimizacija poreznih obveza su nam svakodnevni izazov. Savjetujemo klijente o tekućim poreznim pitanjima i kontinuirano ih pratimo kroz poslovanje.

Prilikom uvođenja novih programskih rješenja tvrtkama koje imaju interno računovodstvo osiguravamo podršku u implementaciji programa i postavljanju financijskih izvještaja.

Svoju Kancelariju zamišljamo kao boutique računovodstvo – kroz računovodstvo u cloudu i individualan pristup svakom klijentu krojimo rješenja po mjeri.

U budućnosti se želimo povezati s poduzetnicima koji razmišljaju na sličan način te koji svoj napredak vide u uvođenju novih tehnologija i dijeljenju iskustava i znanja.

KANCELARIJA d.o.o. za porezno savjetovanje

OIB: 78047353027
Adresa: Ćiril-Metodova 20, Split

Otvorene pozicije

Povezane novosti

Istraži zajednicu