Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Endava Hrvatska

Endava transformira odnos ljudi i tehnologije već više od 20 godina.

Podržavamo neke od vodećih svjetskih tvrtki u području plaćanja i financijskih usluga, telekomunikacija, medija, tehnologije, potrošačkih proizvoda, maloprodaje, mobilnosti i zdravstva kako bi ubrzale svoju sposobnost iskorištavanja novih poslovnih modela i tržišnih prilika.

Koristeći next-gen tehnologije, naši agilni, multi-disciplinarni timovi kombiniraju strategije proizvoda i tehnologije, stvaraju pametna rješenja i koriste vrhunski inženjering kako bismo svojim klijentima pomogli da budu atraktivniji, brži i učinkovitiji.

Endava broji preko 12 000 zaposlenika, na lokacijama u Europskoj uniji: Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Danskoj, Njemačkoj, Irskoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Sloveniji i Švedskoj; Izvan EU-a u Europi: Bosni i Hercegovini, Moldaviji, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu; Sjevernoj Americi: Kanadi i Sjedinjeni Američkim Državama; Latinskoj Americi: Argentini, Kolumbiji, Meksiku i Urugvaju; Aziji i Pacifiku: Australiji, Maleziji, Singapura i Vijetnamu; te na Bliskom istoku: Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U Hrvatskoj smo prisutni od 2021. godine, nakon što smo se pridružili nagrađivanoj digitalnoj agenciji FIVE. Nastavljamo razvijati svoju uspješnu priču u Zagrebu, Osijeku i Splitu, gdje trenutno zapošljavamo više od 280 stručnjaka za dizajn, razvoj i growth marketing.

Endava d.o.o.

OIB: 00440622650

Adresa: Heinzelova ulica 33, 10000 Zagreb

Adresa splitskog ureda: Lovački put 1A, 21000, Split

Povezane novosti

Istraži zajednicu