Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mi smo mlada i mala programerska tvrtka iz Splita, osnovana s ciljem razvoja kvalitetnih i dugotrajnih digitalnih proizvoda. Fokusirani smo na end-to-end rad na projektima jer želimo biti dio projekta od početka do kraja na svim razinama. Najveći klijent nam je splitski Bitcoin Store za kojeg razvijamo razne sustave za kupoprodaju i trgovanje kriptovalutama. Trenutno nas ima 5, s ciljem širenja u bližoj budućnosti.

Tehnologije koje koristimo su .NET na backendu, a na frontendu uglavnom Vue.js i React. Primarno smo orijentirani na web projekte, ali nećemo reći ne zanimljivim idejama za druge platforme 🙂

Uvijek smo otvoreni za nove poslovne prilike, a pogotovo želimo biti partner idejama čija implementacija tek treba započeti. Pokrivamo sve uloge u razvojnom ciklusu softvera, a na prvom mjestu je uvijek kvaliteta proizvoda.

Radimo na principu što veće slobode, gdje zaposlenici mogu zatražiti bilo što i transparentno se priča o svakoj temi, bez pretjeranih formalnosti i inzistiranja na održavanju sastanaka, vođenja sati i slično. Bitno je samo da se posao odrađuje kvalitetno.

Stalo nam je do zajednice, pogotovo obzirom da vučemo dosta korijena iz DUMP-a. Slobodno nam se može bilo tko javiti za bilo što, rado ćemo otići na kavu i razmijeniti iskustva.

Formico Diligenter d.o.o.

Adresa: Vukovarska 95, Split
OIB: 97945023114

Istraži zajednicu