Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Mi smo programerska tvrtka iz Splita sa timom od 10 ljudi, osnovana s ciljem razvoja kvalitetnih i dugotrajnih digitalnih proizvoda. Fokusirani smo na end-to-end rad na projektima jer želimo biti dio projekta od početka do kraja na svim razinama. Najveći klijent nam je splitski Bitcoin Store za koji razvijamo razne sustave za kupoprodaju i trgovanje kriptovalutama.

Tehnologije koje koristimo su .NET na backendu, a na frontendu uglavnom Vue.js i React te Flutter. Primarno smo orijentirani na web i mobile projekte, ali nećemo reći ne zanimljivim idejama za druge platforme. 🙂

Uvijek smo otvoreni za nove poslovne prilike, a pogotovo želimo biti partner idejama čija implementacija tek treba započeti. Pokrivamo sve uloge u razvojnom ciklusu softvera, a na prvom mjestu je uvijek kvaliteta proizvoda.

Radimo na principu što veće slobode, gdje zaposlenici mogu zatražiti bilo što i transparentno se priča o svakoj temi, bez pretjeranih formalnosti i inzistiranja na održavanju sastanaka, vođenja sati i slično. Bitno je samo da se posao odrađuje kvalitetno.

Stalo nam je do zajednice, pogotovo obzirom da vučemo dosta korijena iz DUMP-a. Slobodno nam se može bilo tko javiti za bilo što, rado ćemo otići na kavu i razmijeniti iskustva.

Formico Diligenter d.o.o.

Adresa: Ivana Gudelja 30, Split
OIB: 97945023114

Povezane novosti

Istraži zajednicu