Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Adriatic.hr

Najkraći put do Jadrana

Preko dva desetljeća djelujemo iz Splita, s ciljem da ponudimo što opširniju i detaljniju ponudu smještaja gostima iz cijelog svijeta, što ne bismo postigli bez svog tima. Iako smo prvenstveno orijentirani na turizam, Adriatic.hr je spoj IT-a i turizma — dviju strateških grana hrvatske ekonomije. Ali smo puno više od toga…

Naša vizija je jasna: želimo biti prvi izbor gostima koji traže najkraći put do privatnog smještaja u Hrvatskoj, a tu viziju nam timskim duhom ispunjavaju raznovrsni odjeli:

IT; marketing; razvoj proizvoda; prodaja; kontakt centar; korisnička podrška; ljudski resursi; računovodstvo — i mnogi drugi.

Ono što možeš pročitati na nekim našim objavama ili oglasima za posao je da “MI” stoji uvijek ispred “JA” i toga se uspješno držimo svih ovih godina.

Nudimo okruženje u kojemu se možeš razvijati. Bitno nam je da se učiš i razvijaš. Knjige, online tečajevi, konferencije — sve ti stoji na raspolaganju. Tvoj osobni napredak i rezultati neće ostati nezamijećeni.

Ono najvažnije? Inzistiramo na work-life balansu. Rokovi su razumni, radno vrijeme je fleksibilno, godišnji uzimaš kad hoćeš i nikada ne nosiš posao kući. “Posao nije zec, neće pobjeći.” Naravno, ako se prekovremeni i dogode, plaćamo svaku minutu!

Preko pola milijuna noćenja ostvarujemo na godišnjoj razini, prepoznalo nas je po kvaliteti 500+ globalnih partnera poput Booking.com-a ili AirBnB-a i godišnje okupljamo pravi međunarodni tim u našem uredu. I unatoč tome svemu, najponosniji smo na to što su nam kolege iskazale vjernost i ostaju jako dugo u firmi, napredujući i svakodnevno suočavajući se s novim izazovima.

Naravno, svaki uspjeh volimo i dobro proslaviti; čak i van poslovnog vremena, kolege su samoinicijativno počele njegovati prijateljstva kroz razna druženja, bile to večeri društvenih igara, malonogometni turniri ili pak obične kave.

Adriatic.hr

OIB: 16364086764

Adresa: Poljička Cesta 26, Split

Povezane novosti

Istraži zajednicu