Tvrtka
adriatic.hr

Adriatic.hr


Adriatic.hr već 18 godina opravdava svoj slogan – najkraći put do Jadrana – zahvaljujući predanom radu kvalitetnog i stručnog tima, korištenju naprednih tehnologija i neprestanom prilagođavanju potrebama dinamičnog tržišta jedne od najistaknutijih grana gospodarstva.

Ova je turistička agencija, utemeljena u Splitu, u svojim začecima bila nalik onome što se danas zove startup. Ambiciozan se projekt transformirao u složeni poslovni sustav i učinio Adriatic.hr liderom na tržištu iznajmljivanja privatnog smještaja.

 

Od samog početka Adriatic.hr je u svojoj biti IT tvrtka, tako se ustalila praksa razvoja poslovnih rješenja unutar okvira internih resursa. Ostvarene su i partnerske suradnje s globalnim tvrtkama, a integracije sustava projekt su internog IT tima.

Adriatic.hr surađuje i s lokalnim udrugama i organizacijama podržavajući projekte kojima je cilj razvoj lokalne zajednice i jačanje ljudskih potencijala i talenata. Adriatic.hr sudjeluje u stvaranju novih prilika za stručnjake iz lokalne IT zajednice aktivnostima poput organiziranja PHP akademije, studentskih praksi, sponzoriranja IT konferencija i zapošljavanja IT talenata.

Posjeti web stranicu tvrtke