Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Novi Digitalni Burin u sklopu Adriatic.hr otkriva kojim tech stack-om najlakše do posla u IT-ju!

Split Tech City

Split Tech City

18.09.2023.

Iako mnogi drže percepciju da je Adriatic.hr isključivo turistička agencija i da se sve tehnološke stavke obavljaju uz suradnju s vanjskim agencijama, činjenica je ipak malo drugačija.

Uz jak in-house IT tim, dijele relevantno znanje s lokalnom zajednicom. Oscilacije tržišta rada osjećaju svi, a dalje stižu nove snage. Na ovom Digitalnom Burinu dotaknuti će se kako pak najlakše do posla!

Događaj će se održati 21. 9. (četvrtak) u The Works Coworking prostoru (Spinčićeva ul. 2b) od 19:00 do 21:00.

IT panel

Zvijezde ovog događaja su Izabela Domazet (Frontend Developer; FIVE – Endava Company), Nikola Perić (CEO & Founder; littlecode) i Zvonimir Pastuović (Web Developer; Adriatic.hr), dok je moderator panela Ian Paligorić (Marketing; Adriatic.hr).

Predstavljaju se jako dobro ustanovljeni tehnološki skupovi i programski jezici: React, PHP i .NET. Pomana za programiranjem je i dalje jaka, ali trenutno stanje na tržištu je dovelo do slabijeg rasta i manje poslova, čineći juniorske pozicije iznimno konkurentnim.

Upravo zato sama tema je „Kojim tech-stackom najlakše do posla u IT-ju?”

Cilj je omogućiti početnicima uvid u različite perspektive te koliko su tražene određene tehnologije što bi im pomoglo pri specijalizaciji.

Svi su dobrodošli!

S obzirom da je IT sektor jedno od najdinamičnijih područja koje se neprestano mijenja i prilagođava novim tehnološkim trendovima, uvidi koje će panel pružiti mogu biti dragocjeni ne samo za one koji su na početku svoje karijere, već i za iskusne stručnjake koji žele ostati u korak s najnovijim trendovima i prilagoditi svoje vještine tržišnim zahtjevima.

Ovaj Digitalni Burin je također izvrsna prilika za studente računarstva i srodnih smjerova da se upuste u razgovore o budućnosti branše i da naprave svoj prvi korak prema IT karijeri.

Prijave

Prijave su ograničene, te se možeš prijaviti ovdje.

Na samom događaju ćeš imati priliku za networking u ugodnoj atmosferi. Vidimo se!

Tekst i fotografije: Adriatic.hr

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti