Women in Tech – Konzultantska priča u svijetu analitike

Uspješna tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i ICT strateški konzalting, Poslovna inteligencija, u svojoj upravi ima čak dvije zadivljujuće uspješne žene! Jedna od njih je Lidija Karaga koju ćemo ugostiti na našem online Women in Tech meetupu u srijedu, 16.12. od 18 sati.

Lidija je jedna od suosnivačica Poslovne inteligencije, na poziciji Člana Uprave za konzalting i implementaciju. Fokusirana je na kontinuirano unapređenje, rast i razvoj konzultantskog segmenta tvrtke. Sa partnericom Anitom je dobitnica nagrade Inspirativna poduzetnica godine u organizaciji Women in Adria 2016. godine te zajedno sa partnerima Draženom i Anitom finalist ovogodišnjeg izbora EY poduzetnik godine.

Smatra da je jedna od najvećih vrijednosti tvrtke predanost kontinuiranom učenju koje je u kombinaciji sa otvorenošću za nove stvari, nove prilike i nove načine rada jedan od ključnih razloga da Poslovna Inteligencija danas broji oko 130 zaposlenika.

Lidija će nam kroz svoje predavanje približiti ulogu konzultanta u svijetu razvoja i implementacije analitičkih/podatkovnih rješenja, provedbu projekata, ali i gdje su kroz godine griješili.

„U Poslovnoj inteligenciji smo se od samog početka odlučili da ćemo biti konzultanti(ce). U ovom predavanju ćemo podijeliti naš pristup tome što znači biti konzultant u svijetu razvoja i implementacije analitičkih/podatkovih rješenja, kako radimo na projektima i pri tome se razvijamo, koje vještine smo prepoznali da su nam najvažnije da bi bili izvrsni i gdje smo kroz godine najčešće griješili.”

Budite s nama 16.12. od 18 sati putem Zoom platforme/FB Live, poslušajte savjete uspješne tech žene, a možda usput nađete i odgovor je li i vaša karijerna priča – konzultantska priča. 🙂

Za uključenje preko Zooma obvezne su prijave na Meetup platformi.

 

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)