Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Na Veleučilištu Aspira zaigraj videoigre o budućnosti stanovanja i saznaj sve o studiju Računarstva!

Split Tech City

Split Tech City

17.06.2024.

Veleučilište Aspira priprema odličan program za sve zaljubljenike u videoigre.

Naime, svi će se zainteresirani idućeg ponedjeljka moći upoznati s videoigrama nastalima na događaju Game jam u sklopu projekta Future jam.

Predstavljanje videoigara izrađenih na Future Jamu 2024. održat će se 24.6. (ponedjeljak) od 17 do 18.30 sati na Veleučilištu Aspira (Domovinskog rata 65).

U sklopu ovog događaja Aspira priprema:

  • panel raspravu na kojoj će sudjelovati Aleksandar Gavrilović, glavni tajnik Klastera hrvatskih proizvođača videoigara, i predstavnici pobjedničkih timova
  • igranje pobjedničkih videoigara
  • druženje u kafiću

Inače, Game jam se održao u formi 24-satnog hackathona s ciljem izrade demo verzije videoigre na temu „Budućnost stanovanja“.

Kroz ove igre programeri su razmotrili ključna pitanja poput: Kako će ljudi u Splitu živjeti u budućnosti i tko će im osigurati stambeni prostor? Kakav će utjecaj turizam imati na stanovanje? Kako stanovanje učiniti ekološki prihvatljivim i inkluzivnim za djecu, starije sugrađane i druge skupine? 

Ovaj će događaj ujedno biti Otvoreni dan studija Računarstva.

Svi će sudionici tako imati priliku dobiti informacije i o studiju Računarstva Veleučilišta Aspira, koji studentima nudi brojne mogućnosti za učenje, napredovanje i razvoj karijere u IT sektoru.

Dolazak je potrebno potvrditi ovdje najkasnije do 20. lipnja.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti