Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Varyence Passport Fund Program: Varyence ulaže u startupe!

Split Tech City

Split Tech City

27.01.2023.

Znaš li što je Varyence Passport Fund Program? Nešto s čime svaki startup treba biti upoznat! Krenimo redom!

Varyence je multinacionalna tvrtka osnovana 2012. u Sjedinjenim Američkim Državama, a isprva je bila fokusirana na komercijalizaciju proizvoda američkih tvrtki u ranoj fazi pokretanja.

Osim u SAD-u, danas imaju urede i u Ukrajini i Hrvatskoj, a tvrtku zajednički vode dvoje američkih i jedan ukrajinski partner.

Trenutno imaju preko 100 zaposlenika koji pomažu klijentima u komercijalizaciji softverskih proizvoda, razvoju weba i mobilnih uređaja, AI/ML/IOT-u, kibernetičkoj sigurnosti i s cloud infrastructure uslugama. 

Nedavno su postali članovi Split Tech City zajednice kako bi se, prema vlastitim riječima, povezali s lokalnom tehnološkom zajednicom, prisustvovali lokalnim tehnološkim događanjima, stekli nove prijatelje i podigli svijest o različitim pozicijama koje postoje u Varyenceu podržavajući neke cool projekte zajednice.

Za lakši rast i razvoj startupa

S više od milijun sati iskustva u tehnološkim projektima, odlučili su realizirati odličan pojekt za dobrobit splitske startup zajednice:

Varyence Passport Fund Program je program koji je Varyence tim osmislio posebno za startupe.

Naoružan svojim opsežnim znanjem i iskustvom, kao i ljubavlju prema poduzetništvu, izgradnji zajednice, izgradnji i rastu poslovanja, Varyence tim startupima može ponuditi sljedeće:

  • osigurati prijeko potrebna sredstva za pretvaranje poslovnih ideja u poslove koji generiraju prihod
  • pomoći s upoznavanjem potencijalnih investitora u Sjedinjenim Državama i Europi
  • uputiti u izbjegavanje greški koje su oni već učinili i iz kojih su učili tijekom svojih poduzetničkih godina
  • ponuditi stručnost koju su stekli vodeći brojne tvrtke od koncepta do profitabilnosti
  • dati pristup know-how tima Varyence koji se sastoji od stručnjaka za razvoj, komercijalizaciju proizvoda, marketing, prodaju, strategiju, računovodstvo, financije itd.
  • podržati poduzetničke ideje sa svime što bi startupu moglo zatrebati – od uredskog prostora za rad do financiranja za razvojne programere da krenu u tržišnu strategiju za proizvod
Što Varyence ima od toga?

Zašto to rade? Razlog je jednostavan: žele ti pomoći da svoje ideje pretvoriš u nešto uspješno.

Ima li caka? Ne! Program je besplatan jer ovo nije program obuke; Varyence tim samo traži dobre tvrtke za ulaganje!

Varyence ovim programom ulaže između 50.000 do 250.000 eura u gotovini i resursima u zamjenu za kapital u vašem poslovanju.

Više informacija o ovom programu i postupku prijave možeš dobiti na službenoj web stranici Varyence Passport Fund programa.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti