Uz pomoć psihologije do boljih poslovnih rezultata

Mnogi često maštaju o ideji kojom bi bacili na koljena čitav svijet i uz koju bi postali bogati i utjecajni poduzetnici. 🙂

Komunikacija kao ključ uspjeha?

Ono o čemu se u takvim scenarijima ne razmišlja jest – kako bismo druge uvjerili u to da je ideja koja je u našoj glavi odlična stvarno odlična?

Da imamo ideju od koje bi cijeli svijet ostao bez daha, možda nam uvjeravanje ne bi ni bilo potrebno, no što je s onim češćim – vrlo dobrim – idejama?

Što je s pregovorima u svakodnevnom poslovanju i prodaji, što je s ‘pitchevima‘ na studentskim natjecanjima i sl.?

Psihološki trikovi za bolju prodaju

Kako bismo saznali, u goste smo pozvali Sandra Kraljevića, poduzetnog magistra psihologije, koji će vam otkriti male tajne uspješne prezentacije svoje ideje.

Naime, trenutno u svijetu milijuni poslovnih pregovora i prodajnih prezentacija padaju u vodu. To se događa jer često ne znamo prezentirati ono čime se bavimo i drugu stranu uvjeriti u benefite svojih proizvoda i usluga.

“Otkrit ću vam kako u komunikaciji zainteresirati slušatelja za naš poslovni pothvat ili ideju i potaknuti ga na željenu akciju”, najavljuje Sandro.

I psiholozi mogu biti poduzetni!

Sandro Kraljević je magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab iz Zagreba, specijalizirane za primijenjenu poslovnu psihologiju.

Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke, koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.

Najviše se bavi poslovima iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera, neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina.

Neprestano učenje i razvoj

Također se bavi business i life coachingom, kao i uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Praktičar je mindfulnessa i autogenog treninga.

Trenutno je u procesu edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja.

Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

Sandrovo predavanje pogledajte 18.6. u 18 sati na Facebook Live-u!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.