Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Udruga DVK organizira besplatnu radionicu za sve koji žele upisati Dizajn vizualnih komunikacija!

Split Tech City

Split Tech City

22.06.2020.

Sve one koji imaju želju upisati Dizajn vizualnih komunikacija pri Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu razveselit će sljedeća vijest:

Udruga studenata dizajna vizualnih komunikacija u Splitu – Udruga DVK ponovno organizira radionicu namijenjenu upravo njima!

Sudionici/e će ovim putem, osim upoznavanja s navedenim Odsjekom i iskustvima studenata/ica iz Udruge DVK, imati priliku testirati svoje vještine te dobiti povratne informacije i savjete od iskusnih budućih kolega/ica”, najavljuje studentska ekipa.

Radionica je zamišljena kao simulacija triju zadataka s kojima će se kandidati sresti na prijemnom ispitu.

Prošlogodišnji polaznici (sada brucoši koji uspješno završavaju prvu godinu) izjasnili su se kako im je radionica uvelike pomogla pri polaganju prijemnog ispita!

Mi ćemo pripremiti papire, boje, rapidografe, olovke i gumice, ali vi svakako ponesite svoj omiljeni pribor za rad, npr. kolaž, kistove, tempere, šljokice, što god vam padne na pamet”, napominju.

Sudjelovanje je besplatno, no prijava je obvezna putem ove prijavnice.

Vrijeme: 27.6. (subota) od 10 do 15 sati

Mjesto: Prostor udruge Collegium: Split kroz povijest (Iza zvonika sv. Duje)

Kako bi se svi sudionici lakše okupili, nalazimo se na Peristilu u 9.45”, ističu organizatori.

Pohvaljujemo trud i kreativnost mladih dizajnera te preporučujemo svim njihovim budućim kolegama da ne propuste ovu radionicu!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti