U subotu ne propustite blockchain meetup

Svi zaljubljenici u blockchain tehnologiju nadolazeći vikend će doći na svoje!

Naime, udruge UBIK (Udruga za blockchain i kriptovalute) i StoneBlock, u suradnji sa Split Tech Cityjem, organiziraju blockchain meetup i dovode zvučna imena industrije koja će svojim predavanjima i panel raspravom zainteresirati i one koji možda do sada nisu pretjerano dolazili u doticaj s blockchainom.

Meetup će se održati u subotu (17.04.) u bašti udruge Kvart, na adresi Papandopulova 3 (Trstenik) s početkom u 15 sati. Gost predavač je Jovica Popović, Developer Evangelist u firmi Ava Labs, koji će održati predavanje na temu Uvod u Avalanche.

Na panel raspravi koja je na rasporedu u 17 sati, uz Jovicu će još sudjelovati i Mislav Javor te Luka Sučić.

Prijave za meetup zaprimaju se na linku, a zbog poznatih ograničenja vezanih za okupljanja, dozvoljeno je 25 sudionika. Međutim, doskočili smo i tom problemu – iskoristit ćemo sve blagodati tehnologije i pokrenuti FB live stream za one koji budu željeli tim putem pratiti događaj. 🙂

AGENDA

15:00: Uvodni govor domaćina: Edi Sinovčić/Toni Trivković/Stipe Plejić
15:05: Predstavljanje UBIK-a / StoneBlock-a / Split Tech City-ja i zajedničke suradnje
15:15: Jovica Popović – Ava Labs: Uvod u AVAX /Avalanche /Q&A
17:00: Panel rasprava – Skaliranje blockchaina: Izazovi i rješenja (moderator: Edi Sinovčić, panelisti: Jovica Popović, Mislav Javor i Luka Sučić)

O Jovici

Jovica je developer s višegodišnjim iskustvom u programiranju, arhitekturi sustava i vođenju razvojnih timova. U crypocurrency svijetu je kao entuzijast od 2016. godine te Avalanche prati i promovira odkad je objavljen Team Rocket whitepaper u svibnju 2018. godine. Aktivno radi na Avalanche platformi od početka 2020., a Ava Labs-u se, kao Developer Evangelist, pridružio krajem prošle godine.

Vidimo se!

Sugeriramo da požurite s prijavom za meetup jer je broj sudionika ograničen!

Veselimo se networkingu i zanimljivom sadržaju te nadamo skorašnjim meetupima pred puno većim auditorijem! 🙂

Sponzori ovog meetupa su: Bitcoin Store, Electrocoin i Shard Labs.

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)