Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Traže se mali dizajneri: Izrazi se kroz grafiku!

Split Tech City

Split Tech City

10.12.2019.

I ovog se vikenda održava Dizajnerska početnica za najmlađe; riječ je o besplatnim kreativnim radionicama za djecu i mlade koje vode profesionalni dizajneri iz različitih područja djelovanja, a koje se organiziraju suradnjom splitske Umjetničke akademije s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljima programa, polaznice i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Nadolazeća radionica, koja će se održati u subotu, 14.12.2019. od 10 do 12 h, na lokaciji Umjetničke akademije (Zagrebačka 3), namijenjena je djeci od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Polaznici će se upoznati s osnovnim elementima ilustracije, grafičkog dizajna i dizajna društvenih igara. Besplatnu dvosatnu radionicu održat će Matea Erceg, a polaznici/e radionice će kreiranjem ideje i razradom potrebnih grafičkih materijala naučiti izraziti ideje, poruke i emocije.

Važno je istaknuti da je radionica prilagođena svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, no broj sudionika je ograničen pa preporučujemo da požurite s prijavom na dizajnerskapocetnica@umas.hr.

Krajnji rok za prijave je petak, 13.12.2019. u 17 sati.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti