Sudjelujte na 20. “Women in tech meetup” i zaboravite na opravdanja za neuspjeh

Vrijeme je za još jedan okrugli Women in tech meetup!

Gošća našeg 20. druženja bit će Andrea Grisogono, koja će održati predavanje “Zaboravi na opravdanja: Razotkrij najčešće izgovore koji utječu na tvoju produktivnost i dostignuća”.

Andrea će govoriti o najčešćim izgovorima koje svakodnevno sami sebi namećemo. Koji su to izgovori i razlozi zbog kojih odustajemo ili odgađamo djelovanja, a koji znatno utječu na naše samopouzdanje te dostignuća na osobnom, obiteljskom i poslovnom planu?

Nakon ove motivacijske i ohrabrujuće priče neće vas više biti strah donijeti odluke za koje do sada niste imali hrabrosti – i postati ‘leaderi’ kakvi želite biti!

Iz ljubavi prema tehnologiji i usavršavanju neistraženih ambicija, Andrea Grisogono je 2011. godine u SAD-u osnovala svoj prvi tech startup Appacus, gdje upravlja cjelokupnim razvojem digitalnih proizvoda i vodenjem projektnih timova.

Avanturist sam u duši, volim istraživati, učiti i propitkivati uobičajene obrasce ponašanja. Nepoznato me motivira i zato ne vjerujem u ‘cjeloživotnu’ struku, već radije biram agilniji pristup koji uključuje cjeloživotno učenje i rad koji nas ispunjava.

Sa svojim je drugim startupom i proizvodom za upravljanje flotama Reel 2019. godine osvojila drugo mjesto na startup natjecanju Get in the Ring u Splitu.

Kao organizatorica ProductTank meetupa osnovanog 2017. godine, pokreće hrvatsku ‘product’ scenu u suradnji s globalnom organizacijom Mind The Product, gdje okuplja product managere, developere, dizajnere, voditelje projekata i brojne druge zaljubljenike u tehnologiju i razvoj uspješnih prozvoda današnjice.

Product manageri su uvijek fokusirani na rješavanje problema kako bi zadovoljili potrebe i želje korisnika. U životu smo sami sebi istovremeno i problem i rješenje! Jedna od mojih osobina je da sam često direktna i dobro znam pročitati ljude – što ne završi uvijek slavno. 🤷🏻‍♀️

Andreino predavanje poslušajte i pogledajte 20.5.2020. s početkom u 18 sati putem Facebook Live-a na Split Tech City stranici ili preko Zoom platforme!

Organizator “Women in tech meetup Split” je Split Tech City, prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, uz podršku američko-hrvatske tvrtke Extension Engine.

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.