Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Stvaranje škola budućnosti već je počelo!

Romana Ban

Romana Ban

12.01.2022.

Jesu li naši obrazovni programi zastarjeli? Kaskamo li za zapadnim zemljama? Pripremamo li djecu za zanimanja budućnosti? Vape li naše škole za promjenama?

Puno je pitanja, no tako i mora biti, pogotovo u mjesecu u kojem naglasak stavljamo upravo na obrazovanje kakvo trebamo!

Predavanje koje se ne propušta!

Drago nam je što vam možemo najaviti online predavanje “Stvaranje škola budućnosti”, koje će 20.1.2022. (četvrtak) s početkom u 18 sati održati Marin Trošelj, suosnivač i direktor tvrtke STEMI.

“Polako koračamo u petu industrijsku revoluciju, koja je bazirana na radu ljudi u simbiozi sa strojevima. Svijet u kojem živimo postaje sve više ovisan o tehnologiji. Zbog ubrzanog razvoja tehnologije, školama postaje sve veći izazov pripremati djecu za svijet koji dolazi, navodi Trošelj.

On će predavanjem koje organiziramo pokazati svoj odgovor na spomenuti izazov – stvaranje škola budućnosti kroz povezivanje škola i tech industrije te agilizaciju obrazovnih sustava!

“Pokazat ću kako djeca u školskim učionicama mogu zakoračiti u tech industriju kroz rad na izazovnim tehnološkim projektima te kako bi mogla izgledati učionica neograničena fizičkim zidovima”, najavljuje predavač i poziva sve zainteresirane da se pridruže predavanju i uključe u raspravu.

Kako sudjelovati?

I mi se nadamo da ćete popratiti ovu zanimljivu i korisnu temu, stoga vas pozivamo da nam se pridružite putem Zoom platforme ili Facebook Live-a.

Za praćenje predavanja putem Zoom-a prijave su obvezne na ovom linku.

Za sudjelovanje putem Zoom platforme imat ćete priliku dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Više o predavaču:

Marin Trošelj suosnivač je i direktor tvrtke STEMI, koja gradi most između škola i tehnološke industrije s ciljem drastičnog smanivanja vremena uvođenja novih znanja i tehnologija u škole.

Proizvodi tvrtke su STEM programi za osnovne i srednje škole, razvijeni s partnerima iz tehnološke industrije, a koriste se u više od 15 saveznih država Amerike.

I ne zaboravite!

Ako već niste, prijavite se i za sudjelovanje na predavanju “STEM u kontekstu razvoja djece”, koje će 18.1.2022. (utorak) s početkom u 18 sati održati Maja Jerčić (KoHo pedagogija)!

I naravno, proširite glas o ovim predavanjima svima kojima je stalo do obrazovanja. Hvala! 🙂

(Fotografija korištena za izradu vizuala: Davor Puklavec/PIXSELL)

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti