Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Što djevojčice sanjaju – biti “IT girls” ili girls in IT?

Tina Tomičić

Tina Tomičić

21.09.2021.

Jeste li spremni za Women in tech (online) meetup? 🙂

U četvrtak 30.09. s početkom u 19:00 sati preko Zoom/FB live platformi u goste nam dolazi mlada Ana Čupić.

Ana je djevojka u IT industriji, ali njezin karijerni put “prijetio” je otići u sasvim drugom smjeru i to vjerovali ili ne, onom zdravstvenom!

Naime, Ana je diplomirana liječnica medicine koja je svoju diplomu stekla na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a danas je zaposlena na poziciji Head of Communications u agenciji Q. Tijekom karijere, u istoj je agenciji Ana promijenila više pozicija i odjela, a trenutno područje rada su joj interna komunikacija, employer branding i digitalni marketing.

Treba li baš uvijek slijediti dječje snove?

Ana je najbolji primjer kako nas život često pozitivno iznenadi i završimo negdje potpuno drugačije nego što smo očekivali, međutim, 9 od 10 puta upravo je to mjesto na kojem bismo trebali biti. 

Na ovom predavanju Ana će nam ispričati svoju priču o promjeni karijere iz doktora medicine u voditelja komunikacija u jednoj od najbrže rastućih software i dizajn agencija u Hrvatskoj, a saznat će te i kako se snaći jednom kada dođete tamo.

O Ani

Ana je liječnica koja je svoju karijeru odlučila graditi u IT industriji. Kroz život su joj glavni interesi bili znanost i glazba, a uz matematičku gimnaziju, stekla je i srednju stručnu spremu glazbenog teoretičara.

U slobodno vrijeme voli putovati, a u slobodno vrijeme tokom pandemije voli maštati o putovanjima. 

Prijava za događaj je obavezna

Kako u par mjeseci promijeniti karijeru, ali i aspiracije i ciljeve? Treba li uvijek pratiti svoje dječje snove? 

Odgovore na ova i druga pitanja dobit će te 30.09., a za uključenje putem Zoom-a potrebna je prijava koju možete izvršiti ovdje

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti