Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

STARTUP TALK: Nastanak i razvoj lokalnog startupa

Tina Tomičić

Tina Tomičić

20.04.2021.

Kad joj je prošle godine, uslijed pandemije, otkazano čak 18 projekata, Anđela Prnjak je morala biti kreativna i pronaći tržište, a jedino što je radila bila je filmska produkcija. Nedugo nakon toga, došla je na ideju o pokretanju “produkcije za strance” i tako je nastao startup Rent A Local koji je ujedno i tema našeg sljedećeg predavanja koje će se održati u srijedu, 28.04. s početkom u 18 sati putem Zoom platforme i FB live streama.

Za sudjelovanje preko Zoom-a obvezna je prijava koju možete izvršiti na linku.

Rent A Local

Produkcija za strance, ili kako bi po splitski rekli zovi čovika, fokusira se na to da lokalni stručnjaci pomažu strancima oko svega što im je potrebno u Hrvatskoj, bilo da se radi o birokraciji, pomoći pri traženju stana, pronalasku čistačice/varioca i slično.

O Anđeli

Anđela Prnjak osnivačica je Rent A Local i vlasnica casting agencije u Splitu. 10 godina radila je kao producentica, većinom na stranim snimanjima. Svoje organizacijske vještine i prijašnje iskustvo iskoristila je za pokretanje startupa koji je nastao kao odgovor na pandemiju, a danas su angažirani na području cijele Hrvatske.

Anđela će nam kroz predavanje ispričati sve o samoj ideji i pokretanju startupa, sadašnjim projektima i planovima za budućnost, a vjerujemo da će svojim iskustvom motivirati sve vas koji možda imate poslovnu ideju, ali vas nešto koči u njenoj realizaciji.

Nemojte se ustručavati pitati sve što vas zanima, prijavite se i vidimo se u utorak!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti