Start.up! Germany Road Show 2019: Njemačko natjecanje za startupe budućnosti!

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora / AHK Kroatien, koja djeluje kao službeno predstavništvo njemačkog gospodarstva u Hrvatskoj te, povezujući više od 400 članova, predstavlja najveću bilateralnu gospodarsku instituciju u našoj zemlji, prateći hrvatska i njemačka poduzeća pri sklapanju poslovnih kontakata, ulasku na tržište i upoznavanju okvirnih uvjeta poslovanja na tržištu, i ove godine organizira startup natjecanje!

Start.up! Germany Road Show 2019 može vas odvesti na petodnevnu avanturu u Njemačkoj, na kojoj ćete imati priliku upoznati njemačke tvrtke, investitore i sve što modernom startupu treba!

Ako imate startup iz nekog od sljedećih područja: Mobility/Logistics, Smart City, InsurTech, IoT i Healthcare, ovo je izvrsna prilika da isti prezentirate njemačkom tržištu!

Prošle su godine hrvatski startupi Gideon brothers, Orqa FPV i Sail Router sudjelovali na ovom natjecanju i nisu požalili; iskoristili su priliku, izbrusili svoje prezentacijske vještine, predstavili se drugim tvrtkama, investitorima i institucijama za razvoj startupa, a uza sve to izvrsno su se zabavili družeći se i putujući s ostalim mladim poduzetnicima iz svih krajeva svijeta. Zašto ne biste slijedili njihove korake i prijavili se?

Sve detalje o natjecanju, programu i procesu prijava, otvorenom do 13.5.2019., možete pronaći ovdje. Sretno!

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.