Studentski poduzetnički inkubator: predstavljanje programa

studentski poduzetnički inkubator split

Studentski poduzetnički inkubator predstavlja svoj program u prostorijama Kluba mladih danas, 29. siječnja, u 19 sati. Pozvani su svi zainteresirani studenti i mladi koji žele razvijati projekt samostalno ili u timu.

Studentski poduzetnički inkubator djeluje na Ekonomskom fakultetu u Splitu i namijenjen je svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu, s ciljem promicanja poduzetništva mladih kao i povećanja uspješnosti njihovih poduzetničkih pothvata.

Članovi SPI-a su studenti i mladi koji kroz program inkubatora imaju priliku razvijati svoje ideje i pokrenuti startup. Program se sastoji od mentoriranja studenata i mladih, edukacija i radionica koje obuhvaćaju razvoj poslovnog modela i proces realizacije poduzetničke ideje. Također, mladi imaju na raspolaganju korištenje prostora za razvoj svojih inovacija u kojem mogu raditi samostalno ili u timu.

Što članovi SPI-a dobivaju?
➔ Korištenje tehnički opremljenog coworking prostora za sve članove inkubatora
➔ Mentorska podrška u razvoju poslovnih modela i projekata
➔ Edukacije i radionice
➔ Networking eventi
➔ Poslovno savjetovanje
➔ Pohađanje Student Business Academy programa
➔ Podrška i priprema za nacionalna i međunarodna natjecanja
➔ Sudjelovanje na međunarodnom poduzetničkom kampu

Program započinje u veljači, a prijaviti se možete na službenoj stranici SPI-a.

Informacije o svim aktivnostima možete pratiti na Facebook stranici Studentski Poduzetnički Inkubator.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.