Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

SPI: Hack4Split aktivnosti u siječnju

SPI Split

SPI Split

08.01.2022.

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu organiziraju hackathon “Hack4Split” s ciljem doprinosa rješavanju problema lokalne zajednice – područje Splita i okolice, te osposobljavanjem i educiranjem mladih ljudi za aktivno građanstvo i socijalno poduzetništvo.

Ususret hackathonu, kroz siječanj nas očekuju dvije edukacije na temu tehnika generiranja ideja u sklopu rješavanja problema lokalne zajednice:

11.1.2022. s početkom u 17:00h, “Tehnike generiranja ideja i UN Ciljevi održivog razvoja”

18.1.2022. s početkom u 17:00h, “Generiranje ideja za probleme lokalne zajednice u okviru UN ciljeva održivog razvoja”

Edukacije će (o)držati Michael Freer, vlasnik konzalting tvrtke za socijalno poduzetništvo “Ensoco”.

Radionice će se održati uživo na Ekonomskom fakultetu, a prijaviti se možete OVDJE.

Dan prije edukacije svi prijavljeni dobit će email sa svim potrebnim podacima vezanim za održavanje edukacija.

Potičemo sve zainteresirane da se uključe jer nakon edukacija o tehnikama generiranja ideja slijede edukacije o socijalnom poduzetništvu, a nakon čega će se organizirati društveni hackathon Hack4Split 9. i 10. travnja 2022. godine. Na hackathonu će se kreirati opipljiva rješenja za detektirane probleme lokalne zajednice u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja. 

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će Europass potvrdu za sudjelovanje

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Podijeli


O autoru:

SPI Split

Studentski Poduzetnički Inkubator djeluje na Ekonomskom fakultetu u Splitu te je namijenjen svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu, s ciljem promicanja poduzetništva mladih te povećanja uspješnosti njihovih poduzetničkih poduhvata.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti