Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Slušaj Split Tech City emisiju na Radio Kampusu!

Split Tech City

Split Tech City

28.01.2023.

Nova godine donosi nam i neke nove projekte i suradnje. Posebno nas veseli medijski projekt koji realiziramo u suradnji s mladom i kreativnom ekipom koja stoji iza popularnog studentskog radija.

Radio Kampus je radio Sveučilišta u Splitu. Pokrenut od strane entuzijastičnih studenata, isprva samo kao streaming platforma, danas Radio Kampus možeš slušati i putem frekvencije 104.1 MHz.

Odlična glazba, vijesti sa Sveučilišta, tematske emisije posvećene kulturi, tehnologiji, znanosti i svakodnevici studenata – Radio Kampus omiljena je radio postaja nove generacije.

Split Tech City na Kampusu

I naš tim rado sluša upravo Kampus frekvenciju i uvijek nam je zadovoljstvo gostovati kod ove vesele ekipe. Zbog toga smo rado prihvatili njihov poziv da kreiramo emisiju posvećenu splitskoj tehnološkoj zajednici. 

Split Tech City radio emisija emitirat će se na Radio Kampusu svakog četvrtog četvrtka u mjesecu s početkom u 11 sati.

Urednica i voditeljica emisije bit će Romana Ban, koja će u goste dovoditi zanimljive pojedince iz splitskog IT sektora.

U prvoj emisiji o počecima Split Tech Cityja

Prva emisija već je iza nas. Romani se u studiju pridružio Toni Trivković, osnivač i predsjednik Split Tech Cityja.

Romana i Toni na snimanju prve Split Tech City radio emisije na Radio Kampusu

Toni je govorio o svom osobnom i profesionalnom razvoju, poduzetničkim izazovima i razlozima za pokretanje naše udruge.

Zajedno su se prisjetili nekih od najdražih projekata koje smo pokrenuli, poput motivacijske konferencije za mlade “Živi lokalno, radi globalno!” i Festivala tehnologije i poduzetništva.

Upoznali su slušatelje s počecima, projektima i planovima naše udruge. 

Prvu Split Tech City radio emisiju možeš poslušati ovdje.

U idućim ćeš emisijama imati priliku čuti inspirativne goste i zanimljive najave. Sljedeća emisija čeka nas 23.2. u 11 sati.

Hvala Radio Kampusu na suradnji. Slušamo se! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti